Delavnica: Učinkovito vodenje sestankov, PI Bela krajina, PE Stratus Črnomelj

12.9.2019 | 12:00

Delavnica: Učinkovito vodenje sestankov

Se zavedate, da vaši najbolje plačani zaposleni predstavljajo v organizaciji občutno izgubo časa in denarja, v kolikor vaši sestanki niso učinkoviti in uspešni?

O tem, kako izpeljati in voditi sestanke, ki so ključni za uspešno vodenje organizacije, da bodo udeleženci optimalno izrabili čas in dosegli cilje, bo govora na delavnici »Učinkovito vodenje sestankov« s predavateljem in trenerjem vodstvenega kadra v podjetjih, mag. Petrom Babarovičem, ki bo potekala v četrtek, 12. 9. 2019, od 12. do 15. ure, v PI Bela krajina – PE Stratus (Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj).

Program delavnice:

kako ravnati pred, med in po sestanku

pomen in pomembnost sestankov

lastnosti različnih vrst sestankov

vrste sestankov glede na namene in cilje

priprava na sestanek

ključne vloge udeležencev sestanka

prostor za sestanek

prostor za sestanek

pravila vsebinskega oblikovanja vabila na sestanek

agenda sestanka

izvedba sestanka

akcija po sestanku

Vodilni preživijo na sestankih do 5 ur na dan in do kar 75% delovnega časa. 70% jih meni, da so sestanki izguba časa. Zreducirajte čas sestankov in povečajte njihovo učinkovitost!

Udeležba na delavnici je brezplačna (ocenjena vrednost delavnice sicer znaša 80,00 €). Število mest je omejeno na 12. Prijave potekajo do zapolnitve mest. Prijavite se preko spletnega obrazca na povezavi: https://forms.gle/Nn4KY63JJcpgiBGP8.

Dodatne informacije: kristian.asani@ric-belakrajina.si

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Podjetniški inkubator Bela krajina

RIC Bela krajina