NTK Krka: Mednarodni namiznoteniški turnir za kadete in mladince - Od Brazilje do Hong Konga ter ….

11.9.2019 | 08:15

Foto: arhiv; NTK Krka

Foto: arhiv; NTK Krka

V NTK Krka Novo mesto se pospešeno pripravljajo na letošnji drugi večji namiznoteniški turnir v Sloveniji v njihovi organizaciji, in sicer na Mednarodni turnir za kadete in mladince (World Junior Circuit 2019 – Slovenia Open), ki bo tudi letos potekal v ŠRC Otočec od 2. do 6. oktobra 2019.

Na sestanku ožjega organizacijskega odbora, ki ga je sklical in vodil predsednik NTK Krka Tomaž Kralj, so prisotni največ pozornosti namenili sestavi organizacijske ekipe, ki bo – podobno kot vse tovrstne mednarodne prireditve – speljala zahteven turnir. Krkaše čaka veliko dela, saj se je že prijavilo 150 igralk in igralcev iz tridesetih (30) držav. Med njimi so ekipe iz Koreje, Brazilije, Hong Konga, Tajske, Tadžikistana, Finske in nekaterih drugih držav, največ pa jih bo prišlo iz Češke in Hrvaške. Tekmovalce bo spremljalo okoli 30 trenerjev, športno pravico bo delilo okoli 30 sodnikov.

V organizacijskem odboru pričakujejo, da bo na Otočcu v hotelu, dvorani in na krajših izletih v Novo mesto in okolico več kot pet dni prebivalo in se z Dolenjsko seznanjalo nekaj več kot 200 ljudi. Mlade igralke in igralce namreč pogostoma spremljajo tudi starši. In za konec: že sedaj Vas vabimo, da si zapomnite datum velikega turnirja in si ogledate znanje in talent prihajajoče generacije.

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava