Dobrosrčna Nada vesela, da bo spet komandirala kmete

18.8.2019 | 16:30

Nada Zorec se je lani prijavila na šov Kmetija kot tekmovalka, a so jo izbrali za gospodarico in to vlogo bo imela tudi letos. (foto: Revija Vklop)

Simpatična kmetica pravi, da jo pri televizijski karieri podpira vsa  družina, še posebno mož Tone in vnuka, katerima sicer še ni povedala, da  bo babi spet na televiziji. (foto: Pop tv)

Simpatična kmetica pravi, da jo pri televizijski karieri podpira vsa družina, še posebno mož Tone in vnuka, katerima sicer še ni povedala, da bo babi spet na televiziji. (foto: Pop tv)

Že drugo sezono bo na Kmetiji gospodarica simpatična Nada iz Zagorice pri Velikem Gabru. Njena družina jo pri tem podpira, vnuka pa še ne vesta, da bo znova na televiziji!

Dobrosrčna in delavna kmetica Nada Zorec bo že drugo sezono v šovu Kmetija opravljala delo gospodarice kmetije. »Kar nekaj časa sem potiho upala, da me bodo znova povabili v šov, ko pa sem izvedela, da bom na kmetiji spet 'komandirala', sem se seveda zelo razveselila. Saj je to kar častna vloga, pa še zelo paše mi, a ne? Pa povejte, če nisem dobra za malo pokomandirat te moje kmete,« se šali Nada, ki je lani prvič stala pred kamerami.

Nada je tudi predsednica Društva podeželskih žena Tavžentroža Trebnje. »Društvo šteje okrog 300 članic. Ja, tudi tu je enako, če bi bila prepirljiva, vzvišena in nedostopna, potem tako številno društvo ne bi delovalo. Moram se pohvaliti, da smo letos razvile svoj prvi prapor. Na tem mestu moram pohvaliti članice društva, resnično so zelo ’fejst’ punce, vse se doseže brez trde roke.«

Za moža se ne boji

Nada v Zagorici skupaj z možem Tonetom skrbi za manjšo kmetijo. »Mož me v vsem podpira, saj veste, kako pravi pregovor: za vsakim uspešnim moškim stoji še bolj uspešna žena; tu je obratno. (smeh) Bolj sem se bala lansko sezono, ampak ne moža, temveč zlobnih jezikov. Saj veste, mi, ki živimo na vasi, se vsi bolj zanimamo za soseda kot zase, in ve se, kje smo potlej. Moram reči, da z možem nimam problemov, kajti moja rosa se je z leti posušila, ostala so samo še leta, tako da moža zame ni več strah,« se šali.

Tudi ostala družina je navdušena nad njeno televizijsko kariero. »Vsi so z navdušenjem spremljali šov, moja dva vnuka pa me kar naprej sprašujeta (pa nisem jima še zaupala, da grem v kmetijo): babi, ali letos ne boš šla, pa daj no, pojdi. Mislim, da bo tudi letos zelo zanimivo, ali še veliko boljše.«

Svet24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

19.8.2019+4     + (4)     – (0)     Oceni Franci D 

Pa dajte že mir s tem, kdo pa še to sploh gleda

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava