Zaročil se je

12.8.2019 | 13:30

Zaročil se je

Krkaš Jure Zupančič se poslavlja od svobode. Pred kratkim se je zaročil, kmalu bo sledila še poroka. Jure je poln nenavadnih in zanimivih idej, zato je bila tudi zaroka povsem nevsakdanja. In kako je za roko zaprosil svojo dolgoletno izvoljenko Karin?

"Že pred časom sva se s Karin pogovarjala, da bi se šli skupaj s psičko Jelly profesionalno fotografirati. Ker pa je Karin pred kratkim praznovala rojstni dan, sem se odločil, da jo presenetim in ji za rojstni dan častim slikanje. Tako sem kontaktiral fotografa, s katerim se poznava že iz prejšnjih porok na katerih smo delali skupaj in se hitro dogovorili za datum. Že kar nekaj časa sem tudi razmišljal o zaroki in tudi sami poroki, zato sem si rekel - zdaj ali nikoli :), " odločno pove Jure.

"Fotografoma sem razložil kakšni so moji nameni in bila sta popolnoma navdušena, skupaj pa smo potem naredili načrt, kako bomo vse skupaj izvedli. Šli smo na Mangart, ki je najvišja točka v Sloveniji do katere se še da priti z avtom. In potem se je zgodilo ... Med samim fotografiranjem sem šel pred Karin na kolena, odprl škatlico s prstanom in jo zaprosil za roko. Presenečenje je bilo popolno. To pa še ni bilo vse, saj sem čez pol ure Karin povedal še, da je večina poroke že "splanirana", ker sem se že pred tem dogovoril za lokacijo, fotografa, glasbo in hrano. Seveda sem si to upal naredit, ker sem bil prepričan, da bo rekla DA, " navdušeno pove Jure.

Veseli dogodek bo v znamenju trinajstice, saj se bo zgodil na petek 13. septembra ob 13. uri. Jure ni vraževeren in ves nasmejan pravi, da zdaj išče samo še eno črno mačko, ki bi mu prekrižala pot, za dodatno srečo :). Psičko Jelly pa že pridno trenirata, da bo zaljubljencema na civilnem obredu prinesla prstana.

M. K., Radio Krka
Foto: Jana&Simon Photography

Galerija

_zzaroka (1)
_zzaroka (2)
_zzaroka (3)
_zzaroka (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava