Ljubezen po domače: Pestra zgodba Jacqueline Kale

29.7.2019 | 14:00

Ljubezen po domače: Pestra zgodba Jacqueline Kale

Čeprav smo šele pred kratkim videli sklepno dejanje šova Ljubezen po domače, novi kandidati že nestrpno pričakujejo pisma tistih, ki se bodo potegovali za njihova srca. Med njimi je tudi brhka Belokranjka Jacqueline Kale, ki se je lani udeležila že istoimenskega hrvaškega šova – prav tega, ki ga lahko zdaj spremljate na Pop TV. V hrvaškem šovu se poteguje za srce sedem let mlajšega Željka, letos pa bo izbirala ona.

Jacqueline Kale ima za seboj pestro življenjsko zgodbo. Rodila se je v mestu na tromeji med Srbijo, Bolgarijo in Makedonijo, kjer je tudi odraščala. »Bili smo velika družina s šestimi otroki in smo še vedno zelo navezani drug na drugega. Pravkar sem se vrnila iz Skopja, kjer sem obiskala mamo in druge sorodnike,« pravi plavolaska, ki je v Makedoniji spoznala tudi zdaj že nekdanjega moža. »Njegov oče je Makedonec in to je bil razlog, da je tam začel svojo poslovno pot. Ko sva se poročila, sva sprva živela tam, ko se je začela kriza, pa sva se preselila v Metliko.«

Rodila sta se jima dva otroka – zdaj šestindvajsetletna Martina in dvaindvajsetletni Mario, ki ji pomenita največ na svetu, zato je nadvse zadovoljna, da sta z možem pred štirimi leti ločitev izpeljala zelo korektno. »Ugotovila sva, da ni več iskrice med nama in da nama je ostalo le še prijateljstvo, zato je bolje, da greva vsak svojo pot. Vse sva rešila mirno. Izselila sem se jaz, svojo polovico hiše sem prepisala na hčerko, mož pa svojo na sina. Zdaj živim sama v najemniškem občinskem stanovanju in nič mi ne manjka.« Jacqueline je šestnajst let delala kot čistilka v metliški osnovni šoli, zadnja štiri leta pa je natakarica v enem od tamkajšnjih lokalov.

»Všeč mi je, vedno sem med ljudmi, in čeprav je včasih naporno, sem v službi srečna. Zdaj samo žuram,« pravi in doda, da se ne bi branila kakšne moške družbe, pa čeprav je, kot poudari, glede moških izbirčna. »Moški mora biti prijeten na pogled, višji od mene, urejen, komunikativen in vsaj malo športnik, saj tudi sama skrbim za svoje telo. Veliko se gibam, tečem, obiskujem jogo, fitnes, boksam. To seveda počnem rekreativno, a že obvladam toliko elementov, da lahko tudi kakšnega moškega spravim na tla.«

V televizijski šov pri naših južnih sosedih se je prijavila na prigovarjanje sosede in sploh ni dolgo omahovala. »Kar nekaj časa sem se odločala, kateremu kandidatu naj pišem. Za Željka sem se odločila, ker je dobro videti, pa tudi zato, ker na kmetiji nima živali. Ne vem, kako bi se sicer znašla, saj nikoli nisem živela na kmetiji in niti nisem prav velika ljubiteljica živali.« Z njeno odločitvijo sta se strinjala tudi otroka, saj sta menila, da ima pravico sama odločati o svojem življenju.

»Nikoli ne bi naredila česa takega, s čimer bi prizadela otroka, in temu primerno sem se v šovu tudi vedla, nič drugače pa ne bo niti v prihajajočem šovu,« obljublja. Si pa želi, da bi se v šovu zaljubila. K partnerju bi se tudi preselila. »Ne bi šla sicer v Ameriko ali Kanado, kakšnih dvesto, tristo kilometrov daleč od doma pa ne bi bila težava. Na Metliko me razen mojih otrok ne veže popolnoma nič. Dvanajstkrat sem se že selila in ne vem, zakaj se potemtakem ne bi še trinajstič,« še pove in prizna, da je že malo radovedna, kakšni bodo moški, ki se bodo potegovali za njeno srce.

Svet24/njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

29.7.2019+6     + (7)     – (1)     Oceni winetou 

Od kdaj je ta Belokranjka ? Ne nas žaliti !

4.8.2019—     + (1)     – (1)     Oceni srečko švajger 

Nikdar ni bila belokranjka in tudi ne bo in pika.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava