Darja Tomažin: Ne iščem hlapca!; v ljubezenski šov čez mejo?

20.7.2019 | 16:40

Foto: Pop tv

Foto: Pop tv

Darja Tomažin: Ne iščem hlapca!; v ljubezenski šov čez mejo?

Zgovorna Darja Tomažin (50) pravi, da je na svoji konjeniški kmetiji še vedno sama, jo pa ostali udeleženci ljubezenskega šova Ljubezen po domače še vedno obiskujejo. Tudi Marko Posavec (49), ki ji je na romantičnem zmenku razkril, da mu bije srce za drugo žensko, ter Branko Cvek (65), s katerim se je tudi poljubila, a je po njenem mnenju prestar zanjo. A snubcev ji danes ne manjka: »Imam pa ogromno klicev in sporočil, moški me kličejo, da bi bili radi z mano. Ampak prek telefona se ne moreš zaljubiti.« Želi si moškega, ki bi videl prihodnost v turistični kmetiji in bi delal z njo. »Saj dela ni tako zelo veliko. Imam samo eno parcelo, s katero se da zelo lepo služiti in zaslužiti. Osnovne stvari moraš znati in lahko uživava jaz in moj partner,« pravi in nato pove, da nad ljubeznijo nikakor ni obupala – še več, morda bo šla ponjo znova v kakšen ljubezenski šov. A tokrat čez mejo.

INTERNACIONALNI LJUBEZENSKI ŠOV

»Kot veste, sem živela in delala v Švici in nikoli si nisem mislila, da se bom vrnila domov. Šele kasneje, ko sestra ni prevzela kmetije od očeta, sem se odločila za vrnitev in prevzela družinsko kmetijo,« najprej pove Darja. »Na nemški televiziji spremljam njihov šov Bauer Sucht Frau International (Kmet išče ženo – mednarodno, op. p.). Tam nemški izseljenci iz Kanade, Čila in Avstralije iščejo ženo in zdi se mi, da bi bila to odlična izkušnja zame, pa še malo bi potovala,« pravi Darja, ki dokončne odločitve sicer še ni sprejela.

''NE IŠČEM HLAPCA ...''

Mnogo gledalcev šova Ljubezen po domače je sicer prepričanih, da Darja Tomažin ne želi partnerja, pač pa hlapca. Kaj na to poreče Darja?

Darja Tomažin verjame, da nekje obstaja njen sanjski moški, pa četudi ga doslej še ni spoznala. A pot do njega ne bo ravno lahka, saj zaradi sodelovanja v oddaji večina meni, da si ob sebi želi hlapca.

»Vsak me je v oddaji spoznal, tako kot me je spoznal, in si mislijo, da jih bom komandirala, da iščem hlapce. Če imaš takih pet pri hiši, kot sem jih imela jaz, ne moreš biti drugačen, kot da si čisto živčen, ampak v resnici sem čisto drugačna,« je za POP TV dejala Darja in v nadaljevanju pojasnila, da na njenem posestvu ni toliko dela, kot se je nemara zdelo na televiziji.

»Tu ni neke matrarije, nekega hlapčevstva. Jaz nimam 50 hektarjev zemlje, imam samo eno parcelo, s katero se da zelo lepo služiti in zaslužiti. Osnovne stvari moraš znati in lahko uživava jaz in moj partner.«

Svet24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

21.7.2019+2     + (3)     – (1)     Oceni Franci D 

Ne moreš verjet, kaj vse tlači zemljo. Kaj ta baba sploh misli?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava