Sončkova kolonija na Pašmanu

18.7.2019 | 13:30

Sončkova kolonija na Pašmanu
Sončkova kolonija na Pašmanu

Društvo Sonček Posavje je konec junija tudi letos organiziralo zdravstveno terapevtsko kolonijo na Pašmanu. Program je zajemal razbremenitev družin vsakodnevnih skrbi in jim omogoča, da se posvetijo sebi in svojemu otroku z motnjami v razvoju, vzpostavijo dobro interekcijo in komunikacijo med terapevti in družino, navezujejo stike, omogočeni so integracija in inkluzija otrok z motnjami v razvoju, okrepitev zdravja, učenje rekreativnih in sprostitvenih dejavnosti …

Naši posavski sončki so tako imeli vsakodnevne terapije, vožnje z banano, vodnim skuterjem, čolnom, supanje tako sede kot samostojno, plavanje v morju, igre v vodi, predavanje, druženje, sprostitvene aktivnosti ... S pomočjo prostovoljcev smo sledili vsem zastavljenim ciljem in v ZTK so smo tudi letos poleg terapij velik poudarek dajali vodnim aktivnostim, ki so prav tako terapevtskega pomena na bolj prijeten - zabaven način, saj pri vseh vodnih aktivnostih največ delamo ravno na prenosu teže in lovljenju ravnotežja.

Iskrena hvala osebju iz Vile Lavande - Marjanu in Alešu za soustvarjanje kvalitetno preživetih dni v zdravstveno terapevtski koloniji.  

Društvo Sonček Posavje

Galerija

kolonija (1)
kolonija (10)
kolonija (11)
kolonija (12)
kolonija (13)
kolonija (14)
kolonija (15)
kolonija (16)
kolonija (17)
kolonija (2)
kolonija (3)
kolonija (4)
kolonija (5)
kolonija (6)
kolonija (7)
kolonija (8)
kolonija (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava