Župan Črnomlja Andrej Kavšek sprejel najuspešnejše srednješolce

19.6.2019 | 13:15

Župan Črnomlja Andrej Kavšek sprejel najuspešnejše srednješolce

V prostorih občine Črnomelj je župan v torek, 18. junija 2019, sprejel najuspešnejše in nadarjene srednješolce, ki so v tem šolskem letu poželi izvrstne uspehe. To so:

Blaž Pečarič 4. aG – zlato na državnem tekmovanju Ekokviz

Andrej Zupančič, 4. bG - zlato priznanje na državnem nivoju tekmovanja v razvedrilni matematiki

Vid Kavčič, 1. aG - zlato priznanje na državnem nivoju tekmovanja v razvedrilni matematiki, zlato priznanje na državnem nivoju tekmovanja srednješolcev v znanju matematike za Vegova priznanja, zlato priznanje na državnem tekmovanju iz slovenščine za Cankarjevo priznanje, zlato priznanje na državnem nivoju v znanju astronomije, zlata medalja za plakatno predstavitev in  bronasta medalja za raziskovalno nalogo na Mednarodni konferenci mladih znanstvenikov ICYS 2019 v Maleziji, zlato priznanje na državnem nivoju iz logike ter zlata Preglova plaketa – 1. mesto v državi iz kemije.

Anže Rom, 3. aG - Zlata medalja za plakatno predstavitev na Mednarodni konferenci mladih znanstvenikov ICYS 2019 v Maleziji in zlato priznanje na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo.

Urška Bahor, 1. aG - zlato priznanje na državnem tekmovanju iz slovenščine za Cankarjevo priznanje

Jože Žunič, 2. ST - zlato priznanje na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo

Rok Spahič, 1. ST -  Dva zlata priznanja na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo

Žan Maljevac, 3. ST - Zlato priznanje na državnem nivoju na tekmovanju Zlata geo

Urša Matotek 2. aG - državna prvakinja v skoku v daljino

Urša Konda 3. aG - zlata Preglova plaketa – 4. mesto v državi na tekmovanju iz kemije in zlato priznanje na državnem nivoju iz logike

Nina Težak 3. aG - zlata Preglova plaketa – 5. mesto v državi in srebrno priznanje za raziskovalno nalogo (državno) na tekmovanju iz kemije

Župan je srednješolcem iskreno čestital za uspehe in se jim tudi zahvalil za njihov doprinos občini. Verjame, da jim bodo prav srednješolski uspehi pomagali tudi kasneje v življenju, zato jih pri tem tudi spodbuja.

Kabinet župana

Galerija

_sprejem-crnomelj (1)
_sprejem-crnomelj (2)
_sprejem-crnomelj (3)
_sprejem-crnomelj (4)
_sprejem-crnomelj (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava