Veliko športno-družabno srečanje krkašev

17.6.2019 | 14:40

Veliko športno-družabno srečanje krkašev
Veliko športno-družabno srečanje krkašev
Veliko športno-družabno srečanje krkašev

Krkin športni dan in družabno srečanje, poimenovano Krkin dan, so v Krki to soboto združili v veliko druženje krkašev. Dopoldan so se na igriščih športnega parka na Loki Krkini sodelavci pomerili v različnih športih. Od 13. ure naprej pa se je več kot 2500 zaposlenih, njihovih partnerjev in otrok zbralo v Portovalu. To je bil dan zdrave športne tekmovalnosti in dobrega razpoloženja, na katerem so lahko krkaši uživali v številnih zabavnih dejavnostih tako za otroke kot odrasle in krepili dobre medsebojne odnose.

Dopoldanskih tekmovanj so se udeležili številni športni navdušenci pa tudi navijači. V sklopu tekmovanja Izbiramo najboljšo ekipo v športni rekreaciji so potekale zaključne tekme v odbojki, košarki in mnogoboju. Krkaši so se pomerili tudi v pikadu, orientacijskem teku in veslanju. Za ljubitelje hoje so organizirali dva pohoda, za rekreativne kolesarje pa kar tri kolesarske izlete – dva po dolenjski trasi, enega pa iz Ljubljane do športnega parka na Loki. Tisti, ki niso tekmovali, so se lahko preizkusili v vožnji s čolnom ali supom po reki Krki. Družbo sta jim tudi to pot delala tudi Krkina maskota mucek Piko in maskota Term Krka medo Tedo. Med tekmami pa so tekmovalce in navijače s svojim nastopom navduševali člani akrobatske skupine Dunking Devils.

Najboljšim ekipam so podelili pokale. Krkin cilj je v prvi vrsti množičnost, tako pri tekmovanjih kot pri rekreaciji, zato se pri rezultatih že tradicionalno točkuje tudi številčna udeležba sodelavcev. Pokale so tako prejeli trije programi z največjo množičnostjo na športnih aktivnostih, prav tako pa so prejele pokale najboljše ekipe v tekmovalnem delu. Najboljši program v obeh kategorijah so bili sodelavci Oskrbne verige, ki so prejeli veliki prehodni pokal. Razglasili pa so tudi najboljša športnika leta. Ta naziv sta letos prejela sodelavca Andrej Zupan iz Obrata Notol ter Marjan Dragan iz Tehnične službe Proizvodnje učinkovin.  

Po zaključenih tekmovanjih so druženje nadaljevali v bližnjem Portovalu, kjer so za sodelavce in njihove družinske člane pripravili številne zabavne aktivnosti in poskrbeli za pogostitev. Za dobro razpoloženje je skrbela skupina Čuki, svoj nastop pa so ponovili tudi akrobati skupine Dunking Devils. Portoval se je spremenil v pravi zabaviščni park z napihljivimi igrali, čarovnikom, lutkovno gledališče, ustvarjalne delavnice in poslikavami obraza.

Srečanja krkašev imajo dolgoletno tradicijo. Da je prav druženje tisto, ki med zaposlenimi spleta trdne vezi, v Krki vedo že od ustanovitve. Zato že 65 let ob poslovanju veliko pozornosti namenjajo tudi skrbi za dobre medsebojne odnose. Zavedajo se namreč, da je le z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi mogoče uspešno dosegati poslovne cilje.

Krka d.d.

Galerija

_krka (1)
_krka (2)
_krka (3)
_krka (4)
_krka (5)
_krka (6)
_krka (7)
_krka (8)
_krka (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava