Ljubiteljici kuharije in vrtnarjenja združili moči

15.6.2019 | 14:40

Ljubiteljici kuharije in vrtnarjenja združili moči
Ljubiteljici kuharije in vrtnarjenja združili moči

Melita obožuje okuse. Bolj, kot so različni, pristni, sveži in bogati, več čarobnosti prinesejo na naše brbončice in užitek je popoln. Skozi ustvarjanje kulinaričnih dobrot jo vodi le misel, da je njena hrana čimbolj zdrava. Rada ima svoje telo in dušo in vedno bolj se zaveda, da si zaslužita le najboljše

Suzana je po duši vrtnarka že od nekdaj a šele pred nekaj leti, ko se je iz bloka preselila na podeželje, je začela vrtnariti, ekološko ... že dolgo čuti, da je njeno poslanstvo povezano z botaniko, obožuje vse, kar raste okoli nje, živi, se razvija, cveti, daje plodove, semena ... in vse to zato, ker tudi ona vsemu, kar raste okoli nje, namenja pozornost, ljubezen, svoj čas, skrb.

Tako sta ljubiteljici kulinarike in vrtnarjenja združili moči in se odločili svoje izkušnje deliti tudi z drugimi. Prvič sta se nam skupaj predstavili prejšnjo soboto na > Bubkini odprti kuhji< v Dečnem selu in navdušili. Pod imenom > Melitini okusi >, sta pripravili ekološke testenine Gabaroni s pršutom in makom in poželi obilo pozitivnih kritik.

Že avgusta ju boste lahko zopet srečali na dogodkih v Brežicah in Novem mestu in tudi sami poskusili ''Melitine okuse''. Lepo vas vabita, da se jima pridružite pri odkrivanju okusov!

Suzana Petrovič

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava