Telovadke Gimnastičnega društva Novo mesto ponovno z medaljami

11.6.2019 | 09:15

Telovadke Gimnastičnega društva Novo mesto ponovno z medaljami

V soboto, 8.6., ter nedeljo, 9.6.2019, so se tekmovalke Gimnastičnega društva Novo mesto udeležile tekmovanja za Pokal Slovenije 2019 v športni gimnastiki.

Deklice so se odlično odrezale in pri posameznicah osvojile dve prvi mesti (Nana Tia Papež in Ruby Vidic Pekolj), drugo (Larisa Može) in tretje mesto (Kaja Podboj). Ekipno so dekleta osvojila še drugo in 2 tretji mesti.

V soboto sta v mednarodni stopnji v kategoriji mlajših deklic nastopili Živa Tomažič, ki je bila v mnogoboju šesta ter Melanie Cvelbar, ki je bila sedma (mnogoboj). Živa je najbolje tekmovala na gredi, saj je le za las zgrešila bronasto medaljo. V kategoriji mladink je nastopila še Lana Oberč, ki je tekmovala le na gredi, kjer je osvojila sedmo mesto.

Prav tako v soboto so nastopile tudi tekmovalke 6. stopnje in zasedle odlično tretje mesto. Med posameznicami so bile v 6. stopnji Klara Šterk šesta, Katarina Sadek sedma in Ajda Bogataj deveta.

V nedeljo so deklice tekmovale v stopenjskem sistemu.

Deklice 1. stopnje so ekipno osvojile odlično drugo mesto. Pri deklicah 1. stopnje do 8 let je bila Nana Tia Papež prva, Julija Erak sedma in Maša Kastelic osma. Med deklicami 1. stopnje nad 8 let je bila Sara Ramuta peta, Klara Matoš pa šesta.

Deklice 2. stopnje so osvojile četrto mesto. Brina Černe (2. stopnja do 9 let) je bila šesta, Ruby Pekolj Vidic (2. stopnja nad 9 let) pa je v svoji kategoriji zmagala.

Deklice 3. stopnje so ekipno prav tako stale na zmagovalnih stopničkah, bile so tretje. Med posameznicami je bila Kaja Vidic sedma (3. stopnja do 10 let), Larisa Može druga (3. stopnja nad 10 let) ter Tina Ovniček deseta (3. stopnja nad 10 let).

Razveselila nas je tudi Kaja Podboj, ki je v 5. stopnji osvojila tretje mesto in si s tem prislužila bronasto medaljo. Ekipno so bile deklice 5. stopnje četrte.

Deklice so izvrstno opravile svoje delo in Gimnastičnemu društvu Novo mesto priborile kar nekaj žlahtnih odličij.

A. Š. E.

Galerija

_zzzzzzzznm (1)
_zzzzzzzznm (10)
_zzzzzzzznm (11)
_zzzzzzzznm (12)
_zzzzzzzznm (13)
_zzzzzzzznm (14)
_zzzzzzzznm (15)
_zzzzzzzznm (16)
_zzzzzzzznm (17)
_zzzzzzzznm (18)
_zzzzzzzznm (19)
_zzzzzzzznm (2)
_zzzzzzzznm (20)
_zzzzzzzznm (21)
_zzzzzzzznm (22)
_zzzzzzzznm (23)
_zzzzzzzznm (24)
_zzzzzzzznm (3)
_zzzzzzzznm (4)
_zzzzzzzznm (5)
_zzzzzzzznm (6)
_zzzzzzzznm (7)
_zzzzzzzznm (8)
_zzzzzzzznm (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava