Nina Pušlar ima Svet na dlani

24.5.2019 | 12:10

Nina Pušlar ima Svet na dlani

Pevka predstavlja novo pesem 'Svet na dlani', ki jo bo popeljala na turnejo po slovenskih gradovih in dvorcih z velikim finalom v ljubljanskih Križankah.

»Pridi bližje, prisluhni mi, da povem ti, kar me teži, res iskreno in brez laži,« vabi v svoji novi pesmi Nina Pušlar, ki še vedno jadra na krilih zadnjega hita 'Za naju', a je že komaj čakala, da predstavi javnosti svežo pesem. Teh se je v zadnjem času nabral cel kup, saj je posnela šesti album, ki ga napoveduje tudi ta pozitivni napev.

»Skladba 'Svet na dlani' govori o vsakem izmed nas, saj imamo življenje v svojih rokah, zato da se mu prepustimo in ga živimo s polnimi pljuči. Vedno lahko izbiramo in vse je mogoče. Vse se da! Ne obstaja: 'Ne zmorem,' in: 'Nisem sposoben'. Si, ker si nekaj posebnega, točno tak kakršen si in v vsakemu izmed nas se skriva biser. Ne spreminjaj se in ne dovoli, da te drugi spreminjajo. To je bil navdih moje nove pesmi, zato: 'Naj te nič ne ustavi, svet imaš na dlani!',« pravi nasmejana 30-letnica, ki je pred ustvarjanjem novega albuma odprla novo poglavje na svoji glasbeni poti.

Pesem 'Svet na dlani' je zadnja, ki so jo posneli za novi album, a hkrati soglasen prvi izbor za novi singl celotne ekipe, ki je z Nino zadnje mesece ustvarjala novo ploščo v ljubljanskem studiu Penrose.

Poletna turneja po gradovih in dvorcih

Nino in bend, v katerem igrajo nekateri najbolj zaposleni glasbeniki in ustvarjalci hitov na domači pop sceni, lahko to pomlad in poletje ujamete na turneji po slovenskih gradovih in dvorcih, vmes pa bodo skočili še na kakšen bolj ustaljen glasbeni oder. Vrhunec te serije pa bo veliki koncert v ljubljanskih Križankah, ki jih je Nina enkrat že napolnila, energijo tistega nepozabnega večera pod zvezdami pa želi tokrat še nadgraditi. Glede na super energijo njenih nastopov ji bo to zagotovo uspelo!

24. 5. – ŠKOFJA LOKA, grad
01. 6. – RUŠE, letno gledališče
07. 6. – POLZELA, grad Komenda
21. 6. – BOGENŠPERK, grad
28. 6. – CELJE, Prothasijev dvorec
05. 7. – KRANJ, grad Khislstein
06. 7. – RAČE, grad
12. 7. – RIBNICA, grad
09. 8. – BREŽICE, grad

10. 8. – MURSKA SOBOTA, grad
01. 9. – IDRIJA, grad
06. 9. – LJUBLJANA, Križanke

SonicTribe
foto: Matic Kremžar

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava