VIDEO: Kakovost ustvarjamo vsi - dan za kakovost izobraževanja odraslih na ZIK Črnomelj

19.5.2019 | 11:30

VIDEO: Kakovost ustvarjamo vsi - dan za kakovost izobraževanja odraslih na ZIK Črnomelj

ZIK Črnomelj je v okviru Tedna vseživljenjskega učenja v petek, 17. maja, pripravil aktivnosti ob dnevu kakovosti izobraževanja odraslih, ki na slovenski ravni poteka pod sloganom "Kakovost ustvarjamo vsi«. Andragoški center Slovenije je ob tej priložnosti posnel predstavitveni film o kakovosti izobraževanja odraslih, o modelu - Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje (POKI) in svetovalcih za kakovost.

Udeleženci programa socialna aktivacija, ki poteka na ZIK-u, so se ta dan aktivno vključili v pogovor o kakovosti izobraževanja odraslih. Svetovalka za kakovost in predsednica komisije za kakovost sta jim predstavili izjavo o kakovosti ZIK-a, načine spremljanja kakovosti v organizaciji in jih spodbudili k podajanju predlogov ter idej za uvajanje izboljšav. Udeleženci so izpolnili spletni vprašalnik o zadovoljstvu v programu. V okviru likovne delavnice so skupaj s članico komisije za kakovost izdelali zeleni znak kakovosti – POKI. Preizkusili so se tudi v kvizu o poznavanju ZIK-a in njegove dejavnosti.

Prispevek k razvoju kakovosti bo tudi raziskava o vlogi in pomenu ZIK-a v okolju. ZIK Črnomelj letos praznuje 60 let izobraževanja odraslih. Ob praznovanju jubileja želimo ponoviti raziskavo, ki smo jo opravili pred desetimi leti, ko smo ugotavljali mnenje belokranjskega prebivalstva o naši organizaciji in izobraževanju odraslih. Z zanimanjem pričakujemo rezultate raziskave, ki jih bomo tudi javno predstavili. Če ste starejši od 15 let in bi želeli sodelovati, vas prosimo, da izpolnite anketo, ki je objavljena na spletni strani ZIK-a.

I. B.

Galerija

_zzzzzzzcr (1)
_zzzzzzzcr (10)
_zzzzzzzcr (11)
_zzzzzzzcr (2)
_zzzzzzzcr (3)
_zzzzzzzcr (4)
_zzzzzzzcr (5)
_zzzzzzzcr (6)
_zzzzzzzcr (7)
_zzzzzzzcr (8)
_zzzzzzzcr (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava