Novomeške gimnastičarke ponovno uspešne

16.5.2019 | 08:10

Novomeške gimnastičarke ponovno uspešne

Minuli vikend se je v Ljubljani odvilo tekmovanje v ženski športni gimnastiki, kjer je nastopilo preko 300 gimnastičark iz vse Slovenije. V gimnastični dvorani v Šiški so nastopile skoraj vse novomeške tekmovalke. Dekleta so si priborila štiri posamične ter štiri ekipne uvrstitve na zmagovalne stopničke.

V 1. stopnji nad 8 let je Sara Ramuta osvojila drugo mesto, njej uspeh sta dopolnili Klara Matoš s petim in Špela Kocijančič z osmim mestom. Nana Tia Papež je v 1. stopnji do 8 let za las zgrešila zmagovalni oder in bila četrta. Ekipno so bile deklice 1. stopnje prve.

V 2. stopnji do 9 let je bila Vita Dolinar tretja, Brina Černe pa osma. Ruby Vidic Pekolj je bila v 2. stopnji nad 9 let četrta. Ekipno so bile deklice 2 stopnje tretje.

V 3. stopnji nad 10 let je bila Larisa Može tretja, Tina Ovniček je osvojila deseto mesto. V 3. stopnji so 10 let je bila Kaja Vidic deveta. Ekipno so bile deklice tretje.

V 4. stopnji je tekmovala le Meta Kapš, ki je osvojila peto mesto.

Deklice 5. stopnje so ekipno osvojile četrto mesto, najboljša je bila Gaja Lalić, ki je bila deseta.

V 6. stopnji je Klara Šterk ponovno odlično tekmovala in osvojila tretje mesto, Katarina Sadek je bila četrta, Ajda Bogataj deveta in Gaja Klobučar deseta. Ekipno so bile deklice druge.

Dekleta so na svoji drugi tekmi v letošnji tekmovalni sezoni dokazala, da so v dobri formi in nadaljevala z odličnimi rezultati. Do Pokala Slovenije, ki bo v začetku junija, jih loči le še eno prvenstveno tekmovanje.

A. Š. E.

Galerija

_zzzzzzzzzgim__10_
_zzzzzzzzzgim__11_
_zzzzzzzzzgim__13_
_zzzzzzzzzgim__14_
_zzzzzzzzzgim__15_
_zzzzzzzzzgim__16_
_zzzzzzzzzgim__17_
_zzzzzzzzzgim__18_
_zzzzzzzzzgim__1_
_zzzzzzzzzgim__2_
_zzzzzzzzzgim__3_
_zzzzzzzzzgim__4_
_zzzzzzzzzgim__5_
_zzzzzzzzzgim__6_
_zzzzzzzzzgim__7_
_zzzzzzzzzgim__8_
_zzzzzzzzzgim__9_
Novomeške gimnastičarke ponovno uspešne

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava