Rebeka je v jok spravila polovico estrade; v enem dnevu do 50 tisoč

13.5.2019 | 13:45

Rebeka je predstavila novo skladbo z močnim sporočilom. (foto: Mediaspeed)

Rebeka je predstavila novo skladbo z močnim sporočilom. (foto: Mediaspeed)

Rebeki sta pesem napisala Aleš Klinar in Anja Rupel, ki sta predala natanko takšno sporočilo, kot ga želi povedati sama. (foto: Mediaspeed)

Rebeki sta pesem napisala Aleš Klinar in Anja Rupel, ki sta predala natanko takšno sporočilo, kot ga želi povedati sama. (foto: Mediaspeed)

Snemanje videospota za pesem Še verjamem (foto:                                 Menart)

Snemanje videospota za pesem Še verjamem (foto: Menart)

Rebeka je v jok spravila polovico estrade; v enem dnevu do 50 tisoč
Rebeka je v jok spravila polovico estrade; v enem dnevu do 50 tisoč

Če kdo zna, je to ena in edina Rebeka Dremelj, kar je znova dokazala, ko je pripravila promocijo svojega videospota za ganljivo pesem Še verjamem, ki je pravzaprav ogledalo "umetni" družbi. Nekdanja mis, pevka, blogerka, podjetnica – za prijatelje multipraktik – natanko ve, kako se stvarem streže.

Tokrat je v znano restavracijo v središču glavnega mesta, kljub zgodnji jutranji uri, privabila številne prijatelje, znance, medije in estradnike, ki so jo prišli podpret na predstavitvi njene nove skladbe in videospota za pesem Še verjamem, ki nosi tako po svojem naslovu kot besedilu in prizorih v videospotu izjemno močno sporočilo. Še verjamem pomeni, da se lahko po vsakem padcu poberemo, da se lahko ne glede na življenjske okoliščine in naše zmogljivosti vedno potrudimo biti najboljši. V novem spotu nastopajo tudi paraolimpijec Darko Đurić, plesalka na vozičku Barbara Šamperl in slikarka brez prstov Ana Rogel. "Njihove zgodbe so mi dale izjemno močno brco v rit. Že po naravi sem človek, ki nikoli ne odneha, to pa mi je dalo še en motiv več, da se zavedam, kaj vse mi je dano in zakaj se v življenju ne smem predati.''

Rebeki sta pesem napisala Aleš Klinar in Anja Rupel, ki sta predala natanko takšno sporočilo, kot ga želi povedati sama.

Ogledalo »fake« družbi

»V svetu čedalje večjega vpliva družbenih omrežij, instagrama, fotografij in videza sem želela ustvariti nekaj, s čimer bi bila dober zgled svojima hčerkama. Vprašala sem se, kakšno sporočilo želim poslati njima, ki odraščata?« je priznala Rebeka, ki je z novim videospotom, kjer pokaže resnično sebe, brez vseh ličil, v jok spravila polovico estrade, saj mnogi solz niso mogli skrivati. »Mislim, da sem tudi sama ob pogledu na človeka, ki je brez udov lahko osvojil olimpijsko kolajno, na žensko, ki brez prstov ustvarja umetnine in žensko, ki pleše, ne da bi lahko hodila, tudi sama dobila izjemno močno brco v rit.«

Čeprav pesem Še verjamem napoveduje Rebekin sedmi album, jo želi predstaviti kot solo pesem. »Album bom najverjetneje izdala do konca letošnjega leta, morda celo nekoliko kasneje. Je pa ta pesem edina s takšno vsebino.« 

Čestitke so deževale

Rebeko so na druženje ob zajtrku prišli podpret številni medijski prijatelji: Jože Potrebuješ, Domen Kumer, mama Luke Dončića Mirjam Poterbin, Metka Albreht, Alenka Kesar, Ula Furlan, Ana Žontar Kristanc, Alenka Košir, Gašper Rifelj, Maja Geršak, Tomaž Šter, Matjaž Kumelj, Andreja Jernejčič, Aleš Klinar, Karmen Klinc, Ranko Babić in številni drugi, ki so Rebeki čestitali za še en odličen glasbeni projekt.

Rebeka Dremelj v enem dnevu do 50 tisoč!

Rebeka Dremelj je sicer v zgolj enem dnevu od premiere videospota 'Še verjamem' osvojila tretje mesto najbolj gledanih videoposnetkov na Youtube v Sloveniji, video pa nosi še eno lovoriko. V 24-tih urah je zaokrožil skoraj na 50.000 ogledov!

Nad številnimi pozitivnimi odzivi je navdušena in presenečena tudi sama: "Noro. Ne vem kaj naj rečem. Iskreno iskreno sem presrečna, da so ljudje začutili točno to kar sem začutila jaz in vsi mi prisotni na snemanju. Hvala za tak neverjeten odziv. Res je jasno, da če nekaj delaš s srcem, se to srca tudi dotakne."

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava