Župan Andrej Kavšek sprejel Vida Kavčiča in Anžeta Roma

13.5.2019 | 12:45

Župan Andrej Kavšek sprejel Vida Kavčiča in Anžeta Roma
Župan Andrej Kavšek sprejel Vida Kavčiča in Anžeta Roma

V sejni sobi Občine Črnomelj je župan v petek, 10.5.2019, sprejel dijaka Vida Kavčiča in Anžeta Roma, ki sta se udeležila Svetovne konference mladih znanstvenikov ICYS 2019 – Kuala Lumpur, Malezija. Dijaka sta osvojila zlati medalji za predstavitvena plakata, Vid Kavčič pa še bronasto medaljo za raziskovalno nalogo z naslovom “How to trick the ocean” – “Kako prelisičiti ocean”.

Mentor nadobudnima raziskovalcema je bil mag. Marko Rožič, angleško besedilo je pregledala profesorica Marta Strmec, koordinacijo in spremstvo v Malezijo na konferenco pa je prevzela profesorica Vesna Fabjan.

Župan je dijakoma čestital ob izjemnih dosežkih in se jima zahvalil za zastopanje Slovenije in konec koncev tudi Občine Črnomelj. Izpostavil je tudi, da ga veseli, da imamo v občini tako zavzete in uspešne dijake.

Sprejema so se udeležili tudi mentor mag. Marko Rožič, profesorica Vesna Fabjan in ravnateljica Elizabeta Prus.

Hvala in lep pozdrav.

Kabinet župana
Občina Črnomelj

Galerija

_sprejem (1)
_sprejem (2)
_sprejem (3)
_sprejem (4)
_sprejem (5)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

13.5.2019Oceni vl 

Kako radi slišimo občani o uspehih naših mladih zlasti v mednarodnem prostoru. Vse čestitke in upam, da so v svoji šoli dobili tudi kako čestitko. Županu in sodelavcem gre zahvala, saj redno spremljajo uspehe naše mladine.(vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava