Ljubezen po domače: Mesece po šovu Darja pod hudim stresom

11.5.2019 | 13:30

Simpatična Dolenjka Darja Tomažin

Simpatična Dolenjka Darja Tomažin

Foto: POP TV

Foto: POP TV

Ne le v resničnostnem šovu, tudi v resničnem življenju Darje Tomažin se odvija prava drama in to prav v teh dneh, ko se na malih zaslonih vrti priljubljena oddaja …

Ustvarjalci oddaje Ljubezen po domače poročajo, da se na kmetiji Darje Tomažin ta trenutek odvija prava akcijska drama. Že res, da so kamere in snubci posestvo zapustili že pred davnimi meseci, a Darja ima te dni kup drugih razlogov za skrbi. Pred vrati so namreč poletni tabori, zaradi česar je zelo pod stresom, saj jo čaka vrsta opravil, ki jih je nujno potrebno izvesti.

"Pripravljam se na novo sezono in ne gre vse tako, kot bi moralo iti, ker nam vreme nagaja. Dela se mi zamikajo, zato sem vsa napeta," je pojasnila Tomažinova, ki po posestvu vneto postavlja ograje, načrtuje pa tudi vizualno polepšanje kmetije in prenavljanje domovanja za zajčke.

Da pa se konec dneva vsaj malo sprosti, je zaslužen Branko, zaradi katerega si večkrat pogleda že predvajane oddaje. "Trikrat sem prevrtela oddajo in sem se tako smejala. On je top, še zdaj me nasmeji."

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava