VIDEO: Rebeka Dremelj iskreno o nepopolni lepoti

10.5.2019 | 14:00

VIDEO: Rebeka Dremelj iskreno o nepopolni lepoti

Rebeka Dremelj s solzami v očeh opozorila na zlaganost socialnih omrežij, kar je tudi sporočilo njene nove pesmi in videospota 'Še verjamem'.

Rebeka Dremelj je v ljubljanski restavraciji Soba 102 predstavila svoj najnovejši videospot, ki ga je posnela za pesem z naslovom Še verjamem. Pesem sta sicer napisala Aleš Klinar in Anja Rupel, Rebeka pa je na dogodek povabila mnogo svojih prijateljev in znancev med katerimi je bilo veliko znanih obrazov. »V današnji dobi socialnih omrežij živimo tako zlagano življenje, da to ni več ničemur podobno. Zdi se mi, da ne bo nič bolje, temveč, da gre vse samo še na slabše. Glede na to, da imam doma dve mali deklici, se mi zdi prav, da jima vsaj mama pokaže, kaj je prava realnost in da lepota s socialnih omrežjih ni pristna, ampak da je najlepša lepota tista, ki je nepopolna«, je s solzami v očeh povedala Rebeka o svojem novem izdelku.

V svoj videospot je pevka povabila tri akterje, ki so dokaz, kako popolna je lahko nepopolnost. To so umetnica Ana Rogel, ki kljub bulozni epidermolizmi ustvarja čudovite slike, edina profesionalna plesalka plesa na vozičku Barbara Šamperl ter najuspešnejši slovenski paraolimpijski plavalec Darko Đurić.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava