Majda Arh Sevšek pristala v bolnišnici

26.4.2019 | 13:50

Nič hudega sluteč je Majda Arh Sevšek pristala v bolnišnici.                                  (foto: Revija Zvezde)

Nič hudega sluteč je Majda Arh Sevšek pristala v bolnišnici. (foto: Revija Zvezde)

Neprostovoljno na dieti ... »Vso zimo sem bila zdrava kot riba. Nič mi ni bilo, niti najmanjšega nahoda nisem imela. Potem se je pa začelo. Zadnjo nedeljo v marcu me je začela tresti vročina, slabo sem se počutila, bolelo me je v levem predelu trebuha. V torek sem šla k zdravniku in dala kri, rezultati so bili slabi, vnetni parametri visoki (CRP je kazalec vnetja, normalno je do 20, jaz pa sem ga imela 162). Takoj sem morala v bolnišnico, ker naj bi imela divertikulitis. Vnetje na debelem črevesju, ki se lahko zelo zaplete, če se ne zdravi. Pet dni sem ostala v novomeški bolnišnici, dobila dva antibiotika, tekočo hrano (samo čista juha, čaj in nič drugega na začetku),« pripoveduje glasbenica in mojstrica slaščičarstva Majda Arh Sevšek. Tako je mimogrede bila še na neprostovoljnem postu.

»Hrane nisem prav nič pogrešala, niti mi ni dišala. Zdaj sem doma, še vedno pa imam antibiotike in uživam pasirano hrano. Mislila sem, da bom lahko jedla že kaj bolj konkretnega, pa me je telo takoj opozorilo, da sem na dieti.« Vendar poskuša Majda v vsaki slabi stvari najti dobro, zato si je rekla, da je to čiščenje telesa pred poletjem. Vendar pa je še vedno zelo utrujena, brez moči in bolj ali manj v postelji. »Končno sem prebrala dobro knjigo Dana Browna Ledena prevara, ker za to sicer nimam časa. Zdi se mi, da bom morala prebrati še kakšno. Zdravnica mi je dejala, da bom morala še počivati, da se vse skupaj umiri. Potem pa obljubim, da se spravim na kolo, da dobim nazaj kondicijo in pozabim na vse te grde trenutke.«

Svet24/Zvezde

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

27.4.2019+2     + (2)     – (0)     Oceni Franci D 

Kdo je ta majda arh?

30.4.2019Oceni Matjaž M. Zajec 

ha,ha, zares...

30.4.2019Oceni Jožko 

Franci na balanci, to je gospa, ki je pela in mogoče jo kdaj še tudi zapoje, čudovito pesem "Prisegam ti na večnost" pa "Pošlji mu veter pozdrav" itd :-)

1.5.2019Oceni Franci D 

Lepo, le da nisem vedel.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava