Krka: Iz zakulisja snemanja Reke ljubezni

23.4.2019 | 13:55

A sta?

A sta?

Družinski praznik

Družinski praznik

Velika noč v najboljši družbi

Velika noč v najboljši družbi

Priljubljena nanizanka se počasi končuje, kaj je glavni igralec razkril s fotografijami, ki so nastale v zakulisju snemanja enega izmed zadnjih prizorov?

Pred kratkim so ustvarjalci priljubljene slovenske nanizanke sporočili, da se tik pred poletjem z malih ekranov s četrto sezono poslavlja Reka ljubezni. Z njo pa se vsaj zaenkrat poslavljajo tudi številni priljubljeni igralci. Jasno je, da potekajo še zadnja snemanja, zakulisje enega izmed teh pa je na družbenih omrežjih delil glavni igralec Tadej Pišek, ki se je gledalcem v srca zasidral z vlogo Roka Slaka.

Igralci so letošnjo velikonočno nedeljo več kot očitno preživeli skupaj. Tadej je najprej delil fotografijo z igralcem Gregorjem Grudnom, ki v nanizanki upodablja Gašperja Novaka, nekdanjega kriminalicističnega inšpektorja. Ob fotografiji pa je zapisal, da je to velika noč v najboljši družbi.

V slogu družinskega praznika, je delil še selfie z igralkami Laro Komar, Bernardno Oman in Marijano Brecelj.

Z konec pa je oboževalce razveselil tudi s skupno fotografijo Irene in Roka. Ob njej je postavil preprosto vprašanje "A sta?" in pripisal "ljubezen je v zraku" ... je s tem na kaj namignil?

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava