VIDEO: Prenovljeni mesni center v Žabji vasi

19.4.2019 | 14:30

Prenovljen Mesni center Ave Novo mesto

Prenovljen Mesni center Ave Novo mesto

Mesna torta

Mesna torta

Žar mojstri v akciji

Žar mojstri v akciji

VIDEO: Prenovljeni mesni center v Žabji vasi
Direktor maloprodaje Panvita MIR Igor Kolar

Direktor maloprodaje Panvita MIR Igor Kolar

Veselica ob odprtju

Veselica ob odprtju

Skupina Panvita, ki se uvršča med vodilne slovenske proizvajalce varne, kakovostne in okusne hrane, je v Novem mestu včeraj odprla prenovljeni mesni center AVE. Poleg prenovljenih prostorov, so razširili tudi asortiment izdelkov, kjer bodo kupci, kot obljubljajo, našli tudi letos nagrajene izdelke.

V letošnjem letu so namreč potrošniki v Panviti vnovič prepoznali kakovost ter med Izbrane produkte leta 2019 uvrstili kar štiri njihove izdelke – Leskovačke čevapčiče, Hrenovko, Kmečki želodec in Piščančje prsi.

»V Panviti sledimo poslovni strategiji zagotavljanja najvišje kakovosti za naše kupce ter varnosti skozi celoten proizvodni proces, od njive do mize. Poleg vrhunske kakovosti naših izdelkov, želimo svojo ponudbo širiti in našim strankam ponuditi tudi vedno nekaj novega, s prenovljenimi prostori pa tudi prijetnejšo nakupovalno izkušnjo,« je ob otvoritvi povedal Toni Balažič, glavni izvršni direktor Skupine Panvita.

»Da naša prizadevanja niso zaman in da jih potrošniki resnično cenijo, pa dokazujejo vsa priznanja, ki jih vsako leto prejmejo naši izdelki. Letos so potrošniki med najboljše Izbrane produkte leta 2019 uvrstili kar štiri naše izdelke, na kar smo izredno ponosni,« dodaja Balažič.

»S prenovo smo v novomeškem mesnem centru AVE razširili tudi asortiment izdelkov, ki po novem vključuje čez 700 izdelkov. Kupci bodo na področju svežega mesa lahko izbirali med svinjskim, govejim, piščančjim, telečjim, kunčjim, jagnjetino in divjačino. Vsak dan pa bomo v mesnem centru pripravljali tudi raznoliko ponudbo mesnih pripravkov, predvsem različne vrste rolad, začinjenih kosov mesa in nabodal. Novost v prenovljenem mesnem centru bo zorjeno meso in kotiček AVE Snack, kjer bodo kupci lahko izbirali med že pripravljenimi svežimi jedmi na žlico, hamburgerji in pečenim mesom,« je opisal ponudbo centra direktor maloprodaje v Panviti MIR, Igor Kolar.

»Veseli me, da lahko danes, po 15 letih, ko je novomeški mesni center prvič odprl svoja vrata, brez zadržkov rečem, da so prebivalci Novega mesta in okolice mesni center AVE vzeli za svojega. Prenovljen mesni center, v katerem smo še dodatno razširili našo ponudbo, je naša zahvala za dolgoletno zaupanje naših kupcev ter spodbuda za vse nas, da nadaljujemo v smeri, ki smo si jo zadali, to je zagotavljanje kakovostnih, okusnih in predvsem lokalno pridelanih izdelkov,« je na otvoritvi poudaril vodja novomeškega mesnega centra Andrej Košak.

Trenutno je najbolj popularen Panvitin program AVE Gril, najbolj prodajani mesni izdelki za žar v Sloveniji, saj je sezona piknikov že v polnem teku. Ob tem v Panviti poudarjajo, da so vsi izdelki AVE popolnoma brez alergenov, brez glutena, jajc in soje.

Na otvoritvi prenovljenega novomeškega mesnega centra so vse obiskovalce pogostili z AVE izdelki, za zabavo pa so poskrbeli z zabavnimi igrami ter glasbeno skupino Poskočni muzikantje.

Poleg prenovljenega mesnega centra v Novem mestu, ima Skupina Panvita lastne mesne centre še v Kranju, Kopru, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Mariboru ter mesnici v Črnomlju in na Škofijah.

O Skupini Panvita

Skupina Panvita je največja veriga podjetij v slovenski živilsko-predelovalni industriji, ki obvladuje varno in kakovostno pridelavo in predelavo hrane v celotni proizvodni verigi od njive do mize. Združuje 11 podjetij, katerih dejavnost zajema proizvodnjo krme, poljedelstvo, perutninarstvo, rejo prašičev, veterinarstvo, proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov, vinogradništvo, ekologijo in energetiko. Vertikalno integrirana proizvodnja hrane temelji na sledljivosti, nadzoru ter zagotavljanju stalne kakovosti v celotni proizvodni verigi. Sonaravno pridelana hrana, certificirani in nadzorovani proizvodni procesi ter upoštevanje zgodovinskih izkušenj so temeljna značilnost poslovanja, s katero gradijo zaupanje potrošnikov na domačem trgu in trgih evropskih držav.

S. P. Č.

Zvočni zapisi

Igor Kolar - direktor maloprodaje v podjetju Panvita Mir d.d.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava