Za osemnajsto obletnico pohodov – 350. pohod

18.4.2019 | 13:05

Za osemnajsto obletnico pohodov – 350. pohod
Za osemnajsto obletnico pohodov – 350. pohod
Za osemnajsto obletnico pohodov – 350. pohod

Pohodniki Društva diabetikov Novo mesto smo v sredo, 17. aprila 2019, zaključili osemnajstletnico pohodov in obletnico ovenčali s tristopetdesetim pohodom.

Naši zvesti jekleni konjički so nas popeljali do Občin pri Trebnjem. Tam smo imeli izhodišče že par let, gremo pa vedno v drugo smer. Letos smo po lepi gozdni poti, po cvetočih travnikih, ob lepo obdelanih njivah obšli Malo in Knežjo vas in prišli do vasi Stranje pri Dobrniču. Pot je bila lahka, ne naporna – ravno taka kot se za praznovanje spodobi. Tudi lep sončen dan nam je polepšal naše praznovanje.

Na turistični kmetiji smo eni druge presenetili z dobrotami. Kot je v navadi, da se za rojstni dan podari torta, smo se tudi mi »pregrešili« in se sladkali s čokoladno in sadno torto, se kar nekaj časa zadržali v prijetnem klepetu in obujanju spominov.

Kot že rečeno, je bil to dan presenečenj in presenečenje je bilo tudi zame, ko sta mi članici Izvršilnega odbora Danica in Milojka v imenu vodstva DD Novo mesto v zahvalo za vodenje od prvega leta naprej izročili prav poseben šopek.

Hvala vodstvu društva za zaupanje in pozornost.

»Polnoletni« pohodniki bomo sedaj na lastno odgovornost hodili »gori doli naokoli« po naši lepi domovini!

Fanika Vovk

Galerija

_zzpohod (1)
_zzpohod (2)
_zzpohod (3)
_zzpohod (4)
_zzpohod (5)
_zzpohod (6)
_zzpohod (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava