Najmlajši sevniški karateisti do svojih prvih medalj

10.4.2019 | 08:15

Najmlajši sevniški karateisti do svojih prvih medalj

Na deževno nedeljsko jutro se je naša mlada ekipa karateistov, ki jo je vodil trener Marko STOPAR, odpravila na Tradicionalni karate turnir Kimon open v Ljubljano. Za nekatere naše malčke je bilo to prvo tekmovanje nasploh. Žak CESARr, Sven URH Tilen POŽUN, Maks PASKVALE in Maks STOPAR so prvič stopili na prizorišče tako velikega tekmovanja. Vsekakor je bila prisotna trema, vendar pa so jo naši mladi korenjaki kaj kmalu uspešno prebrodili. Pokazali so pravo borbenost in željo po napredovanju.

Že naš najmlajši član odprave Sven URH je med najmlajšimi v disciplini KIHON osvojil odlično 3.mesto, leto starejši Maks STOPAR pa je za las zgrešil finale in si na koncu v repasažu izboril bronasto medaljo. V isti kategoriji je Žak CESAR osvojil odlično 5.mesto. Pohvalno je svoj nastop opravil tudi Tilen POŽUN, ki je pri malčkih v disciplini KATA za las zgrešil stopničke in na koncu osvojil nehvaležno 5.mesto. Med deklicami smo imeli v igri še Ivano ĆERIĆ in Klaro ŠTIGL, ki sta v kategoriji deklic obe osvojili 3.mesto. Na koncu pa je nastopil še naš Maks PASKVALE ki je pustil dober vtis, vendar pa mu je zmanjkalo malo športne sreče, da bi se uvrstil v naslednji krog. Na koncu se je moral zadovoljiti z 9.mestom.

Vsem nastopajočim za njihovo požrtvovalnost in dosežene uspehe iskreno čestitamo.

Udeležbo na tekmovanju je omogočilo podjetje TANIN Sevnica d.d. in Vesni Mirt, s.p. iz Blance, katerima se klub zahvaljuje za podporo in dolgoletno sodelovanje!

Pregled uvrstitev naših tekmovalcev:

3. mesto URH Sven – KIHON malčki 6 let

3. mesto STOPAR Maks – KIHON malčki 7 et

3. mesto ĆERIĆ Ivana – KATA mlajše deklice

3. mesto ŠTIGL Klara – KATA mlajše deklice

5. mesto CESAR Žak – KIHON malčki 7 let

5. mesto POŽUN Tilen – KATA malčki

9. mesto PASKVALE Maks – KATA mlajši dečki

Poročal: Marko Stopar

Galerija

_zzzzzzzzkarate (1)
_zzzzzzzzkarate (10)
_zzzzzzzzkarate (2)
_zzzzzzzzkarate (3)
_zzzzzzzzkarate (4)
_zzzzzzzzkarate (5)
_zzzzzzzzkarate (6)
_zzzzzzzzkarate (7)
_zzzzzzzzkarate (8)
_zzzzzzzzkarate (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava