Reka ljubezni se poslavlja; bosta na koncu Rok in Irena spet skupaj?

9.4.2019 | 14:05

Rok in Irena (foto: Pop tv/Tomo Jeseničnik)

Rok in Irena (foto: Pop tv/Tomo Jeseničnik)

Serija Reka ljubezni, ki je trenutno v vrhuncu zapletov med  priljubljenimi junaki idilične dolenjske pokrajine, se z intenzivno  četrto sezono, polno pretresov, zaključuje. (foto: Pop tv)

Serija Reka ljubezni, ki je trenutno v vrhuncu zapletov med priljubljenimi junaki idilične dolenjske pokrajine, se z intenzivno četrto sezono, polno pretresov, zaključuje. (foto: Pop tv)

Turbulentno popotovanje po Reki ljubezni se počasi zaključuje. Uživajte v zadnjih prigodah in zapletih, ki so jih za vas pripravili igralci in ustvarjalci serije. Zlasti Rok in Irena, ki vas bosta v nadaljevanju še pošteno presenetila.

Sporočili so nam, da bo tik pred začetkom poletja Reka ljubezni zaključila svojo razburkano pripoved na Krki. Priljubljena serija se namreč s četrto sezono za vedno poslavlja. Vam je ob tem kar malo žal, kajne? Kako le ne, ko pa je bilo preživljanje večerov z znanimi liki tako prijetno. Se pa ob tej novici mnogim poraja vprašanje ali bosta na koncu glavna junaka Rok in Irena vendarle našla skupno pot in zgodbo zaključila kot par. Je za njuno ljubezen prepozno ali bosta v naslednjih tednih spoznala, da ne moreta živeti drug brez drugega? 

No, po odgovor smo se obrnili na POP TV, kjer so nam pojasnili, da se obeta toliko zapletov, da nas bo zgodba še pošteno prikovala pred male zaslone.  

»Ljubezenska zgodba Irene in Roka je, kakor se strinjajo zveste gledalke in gledalci, ena izmed bolj turbulentnih romantičnih zgodb, ki jih lahko spremljamo v svetu serij. Po tem, ko je Rok v požaru Ireno rešil iz ognjenih zubljev, sta se podala na skupno popotovanje zaljubljenega para, ki je v teh štirih sezonah preživel že mnogo. Od neodobravanja njune zveze, ovir, preprek, do nosečnosti in malega Emila. Na vrhuncu sezone se vsi sprašujemo, ali bosta kljub trenutnim nesoglasjem in partnerskim zvezam Irena in Rok odkrila, da lahko prav njuna ljubezen premaga vse ovire. Na odgovor na to vprašanje pa bomo morali še nekoliko počakati. Kar lahko z gotovostjo trdimo je, da ima deroči tok serije Reka ljubezni za nas še številčna presenečenja in mnoge pretrese,« so bili skrivnosti na priljubljeni televiziji.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava