Medicinski dokazi ozdravitev po duhovni poti

29.3.2019 | 11:00

Bruno-Groening-Henschelfoto

Bruno-Groening-Henschelfoto

Medicinski dokazi ozdravitev  po duhovni poti

Krog prijateljev Bruna Gröninga je v soboto, 9.3.2019, v knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu organiziral predavanje 'Neozdravljivo ne obstaja' Bruno Gröning: Pot do telesnega in duševnega zdravja. Nenavadne ozdravitve, ki so nastopile preko Bruna Gröningena (1906-1959), se po vsem svetu dogajajo še naprej po njegovi smrti. Gre za poseben fenomen, ki ga preverjajo in z zdravniškimi izvidi dokazujejo tudi neodvisni zdravniki. »Po svetu se je zgodilo že 17 000 ozdravitev po duhovni poti , ki so tudi zdravniško preverjene,« je povedala dr. med. Elizabeth Doggendorf iz Avstrije, članica Medicinsko znanstvene strokovne skupine, ustanovljene leta 1992.

Dr. med. Elizabeth Doggendorf iz Graza je pojasnila, kako se je pred osemnajstimi leti kot skeptična zdravnica splošne medicine srečala z učenjem Bruna Gröninga, znanim tudi kot čudodelni zdravnik iz Herforda, h kateremu je romalo na tisoče ljudi in so se dogajali svetopisemski prizori, ko so hromi shodili, slepi pa spet videli. Povabili so jo v Medicinsko –znanstveno strokovno skupino, ki preverja in dokumentira ozdravitve, do katerih je prišlo po duhovni poti. Ozdravitev po duhovni poti pomeni, da je človek ozdravel brez kakršnekoli pomoči od zunaj, torej ni jemal nobenih zdravil, infuzij, injekcij, operacij … Spoznala je več ljudi, ki so kljub diagnozami z neozdravljivimi boleznimi, ozdraveli. Med njimi, denimo, gospo, ki jo je štirideset let pestila huda astma in je v dveh letih povsem ozdravila, gospa, ki je 45 let trpela hude bolečine v sklepih in mišicah zaradi revmatske vročice v otroštvu, potem pa je v eni uri ozdravela, gospoda, ki je zaradi razširjenega srca čakal na operacijo za presaditev, pa je nekega jutra spoznal, da je zdrav, ker je nekdo drug zaprosil zanj…

Predstavila je tudi dva primera ozdravitev iz leta 1995 in 1996, podprta s podrobno zdravniško dokumentacijo. Ženska, ki je bila zaradi kleščnega poroda naglušna od rojstva in ji je zdravnik svetoval slušni aparat, je po sprejemanju duhovne moči dvakrat na dan spet normalno slišala na obe ušesi. Drug primer je ženska s hudo osteoporozo. Meritve gostote kosti so pokazale, da se ji je ta po občutno izboljšala, od 49,3 mg Caha/ml je prišla na več kot 80, 2 mg Caha/ml ….

Arhiv Medicinske znanstvene skupine obsega več tisoč strani poročil o ozdravitvah raka, Parkinsona, angine pektoris, revme, osteoporoze, bolezni kosti,hrbtenice, depresije, astme… Preden začnejo preverjati, počakajo leto do leto in pol po ozdravitvi. Dokumentirajo tudi ozdravitve pri živalih in rastlinah.

V vseh evropskih državah in na vseh celinah obstajajo lokalne skupnosti Bruna Gröninga, ki se srečujejo na vsake tri tedne. Tudi v Sloveniji je vse več takih skupnosti in tudi pričevanj. Svojo osebno izkušnjo z zdravljenjem po Brunu Gröningu je povedala Slavka Kovač iz Grosuplja. Zaradi dela v vrtcu in dvigovanja otrok so se leta 1975 začele njene težave s hrbtenico, ki so se z leti samo stopnjevale, dokler ni prišlo do hernije diska, zdrsa medvretenčne ploščice. Gibalno je bila nesposobna, imela je hude bolečine in zdravniki so ji predlagali operacijo. Za Bruna je zvedela od prijateljice. Šla je na projekcijo filma 'Fenomen Bruno Gröning' na Taboru v Ljubljani in odšla domov brez bolečin. Od takrat naprej so bolečine v hrbtenici izginile.

Bruno Gröning je zapustil vedenje o prejemu naravne zdravilne moči, ki lahko pomaga vsakemu človeku do trajnega zdravja. Vse navedene ozdravitve naj bi bile posledice posebne duhovne, božje moči, imenovane 'heilstrom'. Ko ta steče po telesu, ga zdravi, odpravlja blokade in nered v delovanju celic in organov, pa ne le v telesu, ampak tudi v duši. Dogajajo se tako imenovane 'regelungen', uravnavanja… Bruno je poudarjal, da ni on tisti, ki ozdravlja, temveč bog. Kjer se ljudje povezujejo s to energijo, postanejo tudi bolj prijazni, ljubeči, pozitivni … Obstajajo tudi že otroške in mladinske skupnosti. Voditeljica Suzana Petkovič je predstavila delovanje otroške in mladinske skupnosti v Novem mestu. Mladi se na srečanjih sprostijo, drugače gledajo na težave, izpolnjujejo se jim želje, zato se tudi vračajo na druženja. Veliko ozdravitev se dogaja tudi pri ljudeh, ki so odvisni od alkohola, drog, iger …

M. Z.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (6)

29.3.2019+5     + (5)     – (0)     Oceni Franci D 

Če verjameš, si zveličan.

1.4.2019+1     + (1)     – (0)     Oceni Jožko 

Franci, a si res prepričan v to ? :-)

1.4.2019+2     + (2)     – (0)     Oceni Franci D 

NE !!!

3.4.2019+2     + (2)     – (0)     Oceni Jožko 

Da, verjeti zagotovo ne bo dovolj. Nekaj šans pa imaš, če se ti aktivira kot tukaj imenujejo, "Heilstrom", po svetu bolj znane kot Kundalini. Če se ti to zgodi, ti bo zagotovo zelo pestro :-). "Zveličanje" pa ima v vsakem primeru, zelo visoko ceno ! Menda bi znala pri tem imeti prste vmes, tako zvana DMT molekula (dimetrhiltryptamin). Tudi znanstvena sfera se polahko vključuje v te, za širše množice, čudne reči. Namreč vseh dogajanj in dokazov, se pač ne da zanikati.

20.9.2019Oceni Sabina Richter 

Prepričana na lastnem telesu da preko Bg hajstro deluje

20.9.2019–1     + (0)     – (1)     Oceni Sabina Richter 

Prepričana na lastnem telesu da preko Bg hajstro deluje

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava