Prireditev Materam in ženam v Straži

26.3.2019 | 10:10

Prireditev Materam in ženam v Straži

V petek zvečer, 15. marca, je Kulturno umetniško društvo Straža pripravilo prireditev z naslovom Materam in ženam. Predstavljena sta bila oba praznika, 8. marec – dan žena in 25. marec – materinski dan.

V kulturnem programu so se najprej predstavili najmlajši iz vrtca Krkine lučke, skupina Zmajčki z recitacijo Toneta Pavčka Vsaka mama je prava mama in z Bitenčevo pesmijo Trobentica in zvonček ob klavirski spremljavi Alenke Gazvoda. Predstavili so se plesalci s Plesnega kluba Novo mesto, in sicer predšolska plesna skupina Maxi, športna skupina ter plesalca Julija Jakljič in Jernej Birk. Nastopili so instrumentalisti s flavto in trobento, recitatorji OŠ Vavta vas, recitator Frane Umek ter starejši otroški pevski zbor Osnovne šole Vavta vas pod vodstvom zborovodkinje Alenke Gazvoda in ob klavirski spremljavi Jerneja Fabijana.

Predsednik Kulturno umetniškega društva Andrej Šenica se je zahvalil vsem mentorjem prireditve. Obiskovalci, ki so napolnili dvorano straškega doma, so bili nad prireditvijo navdušeni in so vse nastopajoče nagradili z močnim aplavzom.

Helena Murgelj

Galerija

_zzzzzzstraza (1)
_zzzzzzstraza (10)
_zzzzzzstraza (11)
_zzzzzzstraza (12)
_zzzzzzstraza (13)
_zzzzzzstraza (14)
_zzzzzzstraza (15)
_zzzzzzstraza (2)
_zzzzzzstraza (3)
_zzzzzzstraza (4)
_zzzzzzstraza (5)
_zzzzzzstraza (6)
_zzzzzzstraza (7)
_zzzzzzstraza (8)
_zzzzzzstraza (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava