Bodi aktiven, bodi zdrav

19.3.2019 | 08:40

Bodi aktiven, bodi zdrav

Že peto leto zapored se v SCORPION GYMU pridružujejo Evropskem projektu #BEACTIVE. Tokrat so se odločili, da to ne bo samo en teden v mesecu septembru, ampak bodo to počeli kar celo leto v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije in Slovensko zvezo tajskega boksa.

Prvo delavnico »BODI AKTIVEN, BODI ZDRAV« so izvedli že kar v soboto, 16. marca. Reprezentanta Slovenije in Ambasadorja športa, Bojana Šebenik in Ognjen Lazarević, sta obiskala najmlajše in jim predstavila tajski boks v Vili Tia - kreativnem svetu za otroke, na povabilo idejne vodje projektov ga. Mateje Murgelj, v sodelovanju z DRPD – Društvom za razvijanje prostovoljnih dejavnosti iz Novega mesta. Pogovarjali so se o zdravi hrani, skupaj spekli sadno torto in vadili na svežem zraku. Otroci so bili radovedni, sproščeni in so z veseljem sodelovali. Za svoj trud in aktivno sodelovanje so prejeli diplomo in kos »super« torte.

Na FB Vila Tia - kreativni svet za otroke, so med ostalim zapisali: »Super smo se zabavali in se zraven še naučili! Res lepo preživeto dopoldne, z ljudmi, ki navdihujejo, motivirajo ter širijo dobro.«

Mi pa jim sporočamo: Zagotovo še pridemo in »BODI AKTIVEN, BODI ZDRAV«!

Tekst: SCORPION GYM
Foto: Vila Tia - kreativni svet za otroke

Galerija

_zzzzzzzaktiven (1)
_zzzzzzzaktiven (10)
_zzzzzzzaktiven (11)
_zzzzzzzaktiven (12)
_zzzzzzzaktiven (13)
_zzzzzzzaktiven (2)
_zzzzzzzaktiven (3)
_zzzzzzzaktiven (4)
_zzzzzzzaktiven (5)
_zzzzzzzaktiven (6)
_zzzzzzzaktiven (7)
_zzzzzzzaktiven (8)
_zzzzzzzaktiven (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava