Teorije zarote se krepijo: Melania Trump ima dvojnico

13.3.2019 | 13:30

Melana s sinom na poti v Alabamo (foto: Profimedia)

Melana s sinom na poti v Alabamo (foto: Profimedia)

Teorije zarote se krepijo: Melania Trump ima dvojnico
Teorije zarote se krepijo: Melania Trump ima dvojnico

V zadnjem času svetovni družbeni splet ugiba o tem, da ženska, ki se kaže s Trumpom na javnih dogodkih, ni Melania Trump. Joy Behar je v oddaji televizije ABC The View modrovala, da ženska poleg Trumpa v Alabami ni Melania, ker je menda nižje rasti kot original in tudi obraz naj bi bil malce drugače izoblikovan.

V ZDA in tudi po svetu so se v zadnjem času spet okrepile teorije zarote, da ima prva dama ZDA Melania Trump dvojnico, ki jo predsednik Donald Trump uporablja za občasno nastopanje v javnosti. Tiskovna predstavnica Trumpove Stephanie Grisham je govorice označila za sramotne.

Ameriški komiki že leta zbijajo šale na račun tega, da zakon Trumpovih morda ni najbolj srečen. Odkritje krtovih lukenj na trati Bele hiše so na primer pripisali ponesrečenim poskusom Melanie Trump, da skoplje rov do svobode.

Teorije zarote nikoli ne počivajo in v zadnjem času svetovni družbeni splet ugiba o tem, da ženska, ki se kaže s Trumpom na javnih dogodkih, ni Melania Trump. Nazadnje med obiskom žrtev tornadov v Alabami, ki jim je Trump delil podpisana Sveta pisma.

S tem so se pozabavale tudi gospe, ki skupaj vodijo oddajo televizije ABC The View in razpravljajo o tekočih zadevah. Joy Behar je modrovala, da ženska poleg Trumpa v Alabami ni Melania, ker je menda nižje rasti kot original in tudi obraz naj bi bil malce drugače izoblikovan.

Melania Trump naj bi imela tak odpor do moža ali do svojih dolžnosti, da raje plačuje dvojnico. O tem obstaja tudi stran na Twitterju. Za Beharjevo je bil to vrhunec groze, saj bi to pomenilo, da morata Trumpa prenašati kar dve ženski oziroma se pretvarjati, da ga poslušata.

Skozi celotno oddajo je bilo vidno, da se Beharjeva skupaj z liberalnimi voditeljicami zabava pri razpihovanju teorije zarote, Abby Huntsman pa je skušala biti glas razuma.

"Mislim, da to govori več o nas, da porabimo preveč časa na internetu osredotočeni na to zaroto. Koliko truda bi bilo potrebno za nekoga, da se pretvarja, da je prva dama," je dejala Huntsmanova.

"Absurdnost tega, da je Trump sploh predsednik, je razlog, da so teorije zarote bolj privlačne. Politična realnost je danes tako absurdna, da ljudje verjamejo vse mogoče neumnosti. Zadeva je nora in absurdna, vendar obenem tudi zabavna. Zame je smeh način soočanja," je dejala Ana Navarro, ki je bila nekoč zagreta republikanka, zaradi Trumpa pa je v političnih vicah. Dodala je, da sicer veliko raje razpravlja o tem, ali ima prva dama dvojnico, kot pa o tem, ali je predsednik ZDA dvojni ruski agent.

Gospe so na koncu družno sklenile, da so teorije zarote o dvojnici navadna neumnost, vendar tudi, da razumejo, zakaj nastajajo. Menda ker je Melania Trump na posnetkih ob Trumpu vedno videti zelo nesrečna. Nobena se ni spomnila, da je to morda pač tradicionalni izraz manekenk ali fotomodelov iz New Yorka.

Stephanie Grisham se je na posebno razpravo televizije ABC ogorčeno odzvala z opominom, da je prva dama šla s predsednikom v Alabamo izražat podporo žrtvam tragedije in si ne zasluži take sramote.

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava