Kegljanje na Dolenjskem in v Beli krajini

12.3.2019 | 08:35

ilustrativna slika (Foto: arhiv)

ilustrativna slika (Foto: arhiv)

Kegljaški klubi oziroma društva na Dolenjskem in v Beli krajini so člani Kegljaške območne tekmovalne skupnosti Dolenjske in Bele krajine (krajše: OTS DBT), ki je organizacijska enota Kegljaške zveze Slovenije. V petek, 8.3.2019, smo se zbrali v Kočevju na izrednem zboru članov, kjer smo izvolili novo vodstvo ter sprejeli nov Pravilnik o organiziranosti in delovanju OTS DBT.

Zbora so se v polni zasedbi, to je s po dvema predstavnikoma (delegatoma) udeležili KK Bela krajina iz Črnomlja, KK Kočevje in KD Vodnjak iz Novega mesta, KD Krko iz Novega mesta je zastopal en delegat, iz KK Trebnje pa ni bilo nikogar.

Eden izmed pomembnejših sklepov zbora je bilo preimenovanje prejšnje OTS Novo mesto v OTS Dolenjske in Bele krajine. Za predsednika OTS so prisotni delegati soglasno izvolili člana KD Vodnjak iz Novega mesta, Vesel Igorja, ki je tako zamenjal dosedanjega predsednika, Goleš Nika iz KK Trebnje.

Člani OTS DBT (kegljaški klubi oziroma društva) tekmujejo v državni ligi, in sicer:

1. Moški

- KK Bela krajina in KK Kočevje v 1. B ligi

- KD Krka v 2. ligi zahod

- KD Vodnjak v 3. ligi zahod

2. Ženske

- KK Bela krajina, KD Krka in KK Trebnje v 1. B ligi

- KD Vodnjak v 2. ligi zahod

Kegljaški pozdrav.

Vesel Igor, predsednik OTS DBT

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

13.3.2019Oceni vl 

Zagotovilo, da bo kegljanje v naši Kanižarici še cvetelo in bodo kegljači še kdaj prejeli občinsko priznanje za najboljši šport ali športnika. Veselimo se uspehov! (vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava