Alya po koncertu (tudi) v Grosupljem: Hvala vam

22.2.2019 | 12:50

Alya po koncertu (tudi) v Grosupljem: Hvala vam
Alya po koncertu (tudi) v Grosupljem: Hvala vam

Za nami so trije odlični nepozabni Valentinovi koncerti v Cerknici, Grosupljem in Ajdovščini. Predvsem bi se rada zahvalila publiki za takšno vzdušje in toliko ljubezni, ki so jo delili med nas, resnično sem hvaležna in srečna, da lahko počnem to, kar imam najrajši, ustvarjam glasbo in jo delim z ljudmi.

Koncerti so bili nad pričakovanji, po navadi smo vajeni bolj mirnih dvoranskih koncertov, a tokrat ni bilo tako. Publika se je razživela že kar na začetku, z mano so prepevali stare in novejše hite in na obrazu se jim je risal nasmeh. Po koncertu smo se družili in fotografirali in ne znam povedati, koliko pomeni, če ti publika pove, da je neznansko uživala v koncertu in ob novih preoblekah-aranžmajih pesmi.
Predvsem pa to, da pravijo, da so se počutili “kot doma” - sproščeno.

#izdnevnesobe

O albumu ...

Za nestrpne fane smo poskrbeli, da so lahko ploščo dobili predčasno in sicer na mojih koncertih, sicer pa je uradna izdaja 8. 3. na dan žena.

Album smo ustvarjali z bandom in Dejanom Radičevićem, je svež, drugačen, live. Preuredili smo stare hite prearanžirali smo nekatere do te mere, da nekaterih skoraj ne prepoznaš, smo pa dodali tudi kaj novega.

Gostje na albumu so Kvatropirci in Berislav Blažević (Parni valjak).

Alya
foto: Matic Gabriel

Galerija

_zzzzzzgro (1)
_zzzzzzgro (10)
_zzzzzzgro (11)
_zzzzzzgro (2)
_zzzzzzgro (3)
_zzzzzzgro (4)
_zzzzzzgro (5)
_zzzzzzgro (6)
_zzzzzzgro (7)
_zzzzzzgro (8)
_zzzzzzgro (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava