Matej (TV Bar) in Barbara: Znana Dolenjca osvajata celo Slovenijo

18.2.2019 | 12:50

Matej (TV Bar) in Barbara: Znana Dolenjca osvajata celo Slovenijo

Barbara Pirh, voditeljica in organizatorka dogodkov, in Matej Virag, superfinalist šova Bar, nadaljujeta svojo zgodbo v pospešenem koraku. Skoraj ne mine dan, da ju ne bi kje srečali, nasmejana, energična in polna novih idej. Trdno se držita tudi obljube, da bosta del svojega srca vedno namenila tudi dobrodelnostim. Valentinovo sta preživela v baru Točka213.

Tudi dan, ki ga večina izkoristi za razvajanje, sta posvetila drugim, in sicer bolnim otrokom, ki našo pomoč srčno potrebujejo. V Točki213, znanem bežigrajskem baru, sta skupaj z vodjema Evo in Nikom priredila Valentinov dobrodelni žur z dobrim namenom. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena fundaciji za pomoč revnim in bolnim otrokom. Srce je dobrodelnosti odprla tudi fotografinja Anja Anžič, ki je celotno dogajanje ujela v fotografski objektiv.

Nekajurno druženje je ponudilo za vsakogar nekaj. Barbara in Matej sta poskrbela za dobro voljo, animacijo, pijačo dobrodošlice podjetja Berryshka, dobrodelno prodajo lectovih srčkov, ki so jih izdelali otroci, DJ Clem pa za glasbo.

Gostje so se zadržali več ur, nekateri le prišli mimo, pozdravili lepo gesto, večina pa je zabavo na terasi pozno v noč nadaljevala v notranjosti bara.

"Najlepše je, ko lahko prirediš odlično zabavo in hkrati odideš domov z občutkom, da si naredil nekaj dobrega za tiste, ki našo pomoč najbolj potrebujejo. Eva in Nik sta super tim, takoj smo se ujeli in ugotovili, da smo lahko super razširjena ekipa," sta o vodjih bara Točka213 povedala Barbara in Matej. Izvedeli smo, da v mesecu maju skupaj načrtujejo enega večjih dogodkov, ki pa se bo zgodil na prostem in pa drugem koncu Ljubljane. Kaj več od tega zaenkrat ne izdajo.

Barbara in Matej imata v načrtu še veliko projektov, med drugim se odpravljata tudi v tujino, v prihodnje bosta popestrila marsikateri rojstni dan, poroko, videli ju bomo celo na veselicah, glede marsičesa pa sta zaenkrat še skrivnostna.

"Zadnjih nekaj tednov je bilo res norih, saj sva ves čas v akciji. Vse kar počneva, delava s srcem, z največjim veseljem, zato nama prav nič ni težko. Neprespane noči niso nič neobičajnega, vikend se za naju začne zdaj že kar v sredo. Luštno nama je, vsak dogodek, na katerem sva prisotna, naju napolni z novo energijo, le podočnjaki znajo biti konec tedna že precej opazni," nasmejano povesta.

Te dni sta se poleg Ljubljane mudila na večih lokacijah, teden pa zaključila v Zrečah, na velikem dobrodelnem koncertu, ki pa se je prelevil v večurno neformalno druženje s harmoniko in Slakovimi melodijami.

PR unikatno

Galerija

_zzzzdolenjca (1)
_zzzzdolenjca (2)
_zzzzdolenjca (3)
_zzzzdolenjca (4)
_zzzzdolenjca (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava