1. slovenska namiznoteniška liga - vabljeni na finale pred finalom

16.2.2019 | 08:50

1. slovenska namiznoteniška liga - vabljeni na finale pred finalom

V kolikor NTK Krka premaga vedno neugodnega tekmeca iz Raven na Koroškem, je resen kandidat za šesti zaporedni naslov državnih prvakov - Vabljeni na tekmo!

V soboto, 16. februarja 2019, bodo v 1. slovenski namiznoteniški ligi odigrali nekaj zelo zanimivih dvobojev. Igralci NTK Krke, ki so trenutno na 1. mestu prvenstvene lestvice, bodo gostovali drugouvrščeno ekipo Inter Diskonta, sama tekma pa že predstavlja 'finale pred finalom', saj se bosta pomerili ekipi, ki sta od samega začetka na vrhu prvenstvene lestvice, torej sta to tudi letos najboljši vrsti letošnjega tekmovanja. Zmagovalec dvoboja se uvrsti v finale ligaškega tekmovanja, kjer ga bo čakala četrto plasirana ekipa na lestvici 1. slovenske namiznoteniške lige.

Tekme z Inter Diskontom, ekipo preizkušenih slovenskih veteranov, ki se tudi letos nahajajo v odlični formi, so bile vedno zelo izenačene, dolge, tesne, polne preobratov. Do sedaj so bili uspešnejši Krkaši! A za gostujočo ekipo je znano, da imajo izredno športne navijače, res poznavalce namiznega tenisa, ki se znajo prikloniti boljši ekipi. Tudi v Novem mestu bodo najbrž kar glasni.

Tako čaka Lupulesca, Cvetka in Novaka težka tekma in v primeru zmage bodo krkaši le še za korak od osvojitve šestega zaporednega naslova državnih prvakov, kar je do sedaj uspelo le malo slovenskim ekipam. Seveda trojica Krkinih namiznotenisačev računa na pomoč občinstva, predvsem članov NTK Krka in njihovih navijačev. Tekma se bo začela ob 17.00.

J. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava