VIDEO: Melanii za valentinovo ...

15.2.2019 | 13:30

eček, ki čaka na presaditev kostnega mozga, je Melanii podaril srebrno verižico. (foto: profimedia)

eček, ki čaka na presaditev kostnega mozga, je Melanii podaril srebrno verižico. (foto: profimedia)

Melaniina verižica

Melaniina verižica

Vzela si je čas in z otroci tudi risala.

Vzela si je čas in z otroci tudi risala.

Ni znano, ali je Donald Trump pa valentinovo pripravil kakšno prijetno presenečenje za Melanio Trump. Lahko ugibamo, da ne, sploh v luči nezadovoljstva, ki ga grize, ker ni dobil denarja za izgradnjo zidu na meji z Mehiko, in razkritjem začasnega šefa FBI Andrewa McCaba, da so po Trumpovi odstavitvi Jamesa Comeyja, razmišljali o uveljavitvi 25. amandmaja ustave, ki omogoča umik predsednika, saj so se bali, da se bo preveč vmešaval v preiskavo o ruski vpletenosti v ameriške predsedniške volitve. Elite Daily je vprašanje o Trumpovih načrtih za valentinovo poslal tudi v Belo hišo, vendar odgovora niso prejeli.

Je pa jasno, kje je Melania preživela valentinov dan: na obisku pri bolnih otrocih v bližini kraja Bethesda v Marylandu. Že drugo leto zapored je prva dama obiskala otroke v Children’s Inn at the National Institutes of Health (NIH) 

Melania je bila med obiskom ves čas nasmejana. In če - ugibamo-, da od Donalda ni dobila darila, ga je dobila v bolnišnici: od 13-letnega dečka Amanija iz Kenije je dobila srebrno verižico z napisom "vera" in "upanje". Amani v bolnišnici čaka na presaditev kostnega mozga. "Čudovita je. Hvala ti," se je zahvalila Amaniju. "Zelo posebna ... zelo lepo," je dodala.

Melania je na obisk prišla ob 15. uri po lokalnem času, z otroci pa se je družila 45 minut. Melania je govorila tudi z deklico Amber, s katero sta se srečali že leto prej.

Devetletno deklico iz kalifornijskega San Joséja je Melania pozdravila z razširjenimi rokami. "Spomnim se te od lani. Kako se počutiš?" je vprašala Amber, ki ima izjemno redko genetsko bolezen, pri kateri odmirajo živci in posledično tudi mišice. Melania je deklici pomagala okrasiti škatlo za bonbone, drugim otrokom za mizo povedala, da je roza barva najljubša barva male Amber. Zato ne preseneča, da je bila Amber navdušena nad Melaniinem izborom oblačil: otroke je obiskal v več kot 1500 ameriških dolarjev vrednem plašču roza barve, pod katerim je nosila obleko enake barve.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava