VIDEO: Ljubica Gašperja Riflja. In Kvatropircev

15.2.2019 | 12:30

Čeprav se Gašper in Kvatropirci ne poznajo dolgo, se jim zdi, da ko so skupaj, se poznajo že vse življenje. (foto: osebni arhiv)

Čeprav se Gašper in Kvatropirci ne poznajo dolgo, se jim zdi, da ko so skupaj, se poznajo že vse življenje. (foto: osebni arhiv)

Snemalni dan so zaključili v znani primorski oštariji, kjer so seveda tudi zapeli nekaj pesmi.

Snemalni dan so zaključili v znani primorski oštariji, kjer so seveda tudi zapeli nekaj pesmi.

Glasbenik je končno uresničil svojo željo in združil moči skupaj s priljubljeno vokalno skupino, s katero je v tednu valentinovega posnel »cover« vsem dobro znane Plestenjakove pesmi Moja Ljubica.

Gašper Rifelj po decembrskem singlu, pesmi Čakaj me, za katero je videospot posnel z glasbenimi kolegi iz zelo uspešnega muzikala Madagascar, svojo glasbeno pot nadaljuje z valentinovim singlom. Tokrat je k sodelovanju povabil njemu zelo ljube Kvatropirce, skupaj pa so predelali eno najlepših slovenskih ljubezenskih balad. »Že nekaj časa sem imel željo po sodelovanju z Kvatropirci in vesel sem, da so fantje bili za stvar in za skupni projekt. Zelo rad pojem ljubezenske pesmi, in ko pomislim, katera je moja najljubša, se vedno spomnim na Jana Plestenjaka in njegovo Ljubico. Pesem že dolgo izvajam na svojih koncertih in pri svojem občinstvu sem začutil, da jo doživlja enako kot jaz, zato sem popolnoma spontano želel Ljubico prirediti. Vesel sem, da so se na moje povabilo k sodelovanju odzvali Kvartopirci, saj tako kot pesem tudi njih obožujem,« je povedal Gašper, ki je z ekipo pesmi želel vdihniti novo življenje in jo posodobljeno podariti svojemu občinstvu.

Kvatropirci, ki so v pesmi ne samo peli, ampak aktivno sodelovali pri vokalnih aranžmajih in studijskem snemanju, so navdušeni nad sodelovanjem z Gašperjem. »Pesem je odlična, uživali smo tako v ustvarjanju kot snemanju vokalov v studiu in videospota na izredni lokaciji.« V videospotu poleg Gašperja in Kvatropircev svoje znanje in talent pokaže tudi odlična sodobna plesalka Staša Tušar, ki spot izvrstno popestri.

Snemanje videospota končali s "koncertom"

Gašper in Kvatropirci so za pesem Moja ljubica posneli tudi videospot, ki so ga snemali na Primorskem. »Na snemanju je bilo res zabavno, saj smo snemali v zapuščeni hiši ob solinah. S Kvatropirci se ne poznamo dolgo, ampak ko se družimo, se mi zdi, da se poznamo že vse življenje. Snemalni dan smo zaključili v znani oštariji, kjer smo seveda tudi nekaj pesmi zapeli skupaj v živo. Ljudje so bili tako navdušeni, da so nam glasno ploskali, nas snemali in fotografirali, tako da je bila na koncu vsa gostilna na nogah. Celo lastnik gostilne nas je povabil na nastop, zato se bomo skupaj na Primorsko kmalu vrnili,« je dodal zadovoljni Gašper, ki pesem in videospot posveča vsem zaljubljenim in tistim, ki so po duši romantični. 

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava