Reka ljubezni: Igralci komaj čakali na vrnitev pred kamere

19.1.2019 | 17:30

Utrinek s snemanja četrte sezone priljubljene serije.(foto: Ksaver Šinkar)

Utrinek s snemanja četrte sezone priljubljene serije.(foto: Ksaver Šinkar)

Igralci so se ponovnega snidenja zelo razveselili.

Igralci so se ponovnega snidenja zelo razveselili.

Tretja sezona priljubljene serije Reka ljubezni se je zaključila z dramatičnim in presenetljivim koncem ... in že so naši priljubljeni liki in ustvarjalci serije v polni akciji. Že začetek snemanja četrte sezone je poln vznemirljivosti in nepredvidenih situacij, njegovo nadaljevanje pa napoveduje nova presenečenja in situacije, v katerih se bodo znašli naši liki.

Na snemanjih so se igralke in igralci dodobra zbližali, med njimi so se stkale prijateljske vezi. Zato so bili vsi zelo veseli, ko so se po zasluženem oddihu vrnili pred kamere.

»Za mano so tri sezone, trikrat ogromno število epizod po 45 minut, 10.125 minut zgodbe, ki je potovala prek televizijskih ekranov do vas gledalcev. Da ta zgodba nastane, moramo tem minutam dodati vsaj še dvakrat toliko dela številne skupine ljudi, ki s to zgodbo skupaj že skoraj dve leti preživljajo čas. Nam je še vedno lepo, kaj pa vam? Upam, da bo naša zgodba še vedno tako prijetno spremljala vaš vsakdan,« je povedala Lara Komar.

Dogajanje na Krki zelo zanima tudi Tadeja Piška, zato z veseljem prebira scenarije za novo sezono ter presenečeno spremlja razvoj in spreminjanje Roka, ki je vse bolj izgubljen. »Filmski prebivalci Krke se bodo kmalu vrnili z novimi zgodbami, zapleti in skrivnostmi. Snemanja Reke ljubezni nepretrgoma tečejo že več kot dve leti, a dobre energije na snemanju in delovnega elana nam še ne manjka,« je poudaril Tadej.

Vrnitve na delo se je zelo razveselil tudi Ivo Ban, ki se je na Krki že povsem udomačil. »Čeprav sem v ekipo vstopil šele v tretji sezoni, se v liku Ferda počutim tako, kot da z liki in karakterji diham že od vsega začetka. Predvsem je eden izmed glavnih 'krivcev' za to, da se tudi Marija lahko osredotoči na pomembne stvari v življenju. Končno tako pusti mladim, da stopajo po svojih poteh. Kot pa seveda vse življenjske zgodbe, tudi idilična Krka s četrto sezono dobiva nove zaplete in dinamiko, ki gledalcev ne bodo pustili ravnodušnih,« je napovedal Ban.

Poleg gledalcev na začetek predvajanja serije že komaj čaka tudi Nina Ivanič. »Zdi se mi, da bo še bolj zanimivo, presenetljivo in dramatično. Ubogi moj Franci, njegova lubika ga bo spet vrtela okrog prsta,« nam je zaupala Nina.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava