Radeški gasilci na srečanju celjske regije

16.1.2019 | 08:15

Radeški gasilci na srečanju celjske regije

Minuli petek popoldan je Gasilska zveze Zreče-Vitanje gostila 4. srečanje nekdanjih in sedanjih funkcionarjev gasilskih zvez celjske regije. Iz Gasilske zveze Radeče so se dogodka udeležili Slavko Breznikar, Damjan Gomboc, Franci Gros in Rado Mrežar.

Preden so se gasilci zbrali v prostorih gasilskega doma v Zrečah, je bil zanje organiziran voden ogled tovarne slovenskega proizvajalca orodja in kovanih izdelkov Unior Zreče, nato pa se je druženje odvijalo v znamenju pogostitve in izmenjave mnenj ter pogovorov, kako potekajo aktivnosti po posameznih gasilskih zvezah.

Srečanje je letos potekalo četrtič zapored, nanj pa so povabljeni aktualni in nekdanji predsedniki, poveljniki in tajniki gasilskih zvez in po dogovoru je gostiteljica vsako leto ena izmed gasilskih zvez celjske regije, katero sestavljajo GZ Celje, GZ Laško, GZ Radeče, GZ Slovenske Konjice, GZ Šentjur, GZ Šmarje pri Jelšah, GZ Vojnik-Dobrna in GZ Zreče-Vitanje.

Gasilsko zvezo Radeče so predstavljali trenutni predsednik Rado Mrežar in dva nekdanja predsednika, Franci Gros in Slavko Breznikar ter sedanji podpoveljnik GZ Radeče, Damjan Gomboc.

Doroteja Jazbec
Foto: Damjan Gomboc

Galerija

_zzzzzsreacnje (1)
_zzzzzsreacnje (2)
_zzzzzsreacnje (3)
_zzzzzsreacnje (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava