Uradno s Krke: Poteka snemanje 4. sezone Reke ljubezni

13.12.2018 | 12:45

Odvija se snemanje 4. sezone Reke ljubezni ... (foto: POP TV/Ksaver Šinkar)

Odvija se snemanje 4. sezone Reke ljubezni ... (foto: POP TV/Ksaver Šinkar)

Uradno s Krke: Poteka snemanje 4. sezone Reke ljubezni

Medtem ko je sila napeto že ob izteku tretje sezone priljubljene serije Reka ljubezni, vam lahko razkrijemo, da peripetij na Krki še ne bo konec. Prav ta trenutek se namreč že snema 4. sezona.

Na Krki je napeto in pred iztekom sezone se mora odviti še precej razburljivih trenutkov. Pa se bomo morali z zadnjim delom posloviti od priljubljene serije, ki nam je doslej krajšala večere? Naj vam zvabimo nasmešek na obraz, kajti izvedeli smo, da igralci že marljivo ustvarjajo nove prigode!

''Medtem ko čakamo na razplet tretje sezone vse bolj vročega dogajanja v priljubljeni seriji Reka ljubezni, igralke in igralci že pridno snemajo četrto sezono in se soočajo z novimi scenariji, zapleti in nepredvidljivimi trenutki. Snemanja so v polnem teku in vse nas že zanima, kakšno obdobje bo v četrti sezoni čakalo naše prikupne like. Bosta Irena in Rok le naposled našla skupno srečo? Kaj se bo zgodili s poslovnimi pripeljali na Krki in ali bo ljubezen končno prevladala nad vsemi vsakdanjimi situacijami? Bo Irena znova razkrila svojo prikupna plat, po kateri se jo spomnimo vse iz prve sezone? Zagotovo se nam obetajo razburljivi razpleti, le še na konec tretje sezone bo treba malce počakati,'' je za njena.si namignila predstavnica za odnose z javnostmi na Pro plusu.

Njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava