Priznanje za kakovost gostinske ponudbe tudi Gostilni in prenočiščem Kocjan z Bizeljskega

7.12.2018 | 13:40

Ivanka Kocjan s priznanjem za kakovost gostinske ponudbe

Ivanka Kocjan s priznanjem za kakovost gostinske ponudbe

Vsi prejemniki priznanj

Vsi prejemniki priznanj

Zadnje dni novembra je v Portorožu potekalo strokovno srečanje gostincev. V sklopu programa srečanja, ki je obsegalo bogat strokovni program za vse, ki delajo na področju gostinstva in turizma, so bila podeljena tudi priznanja za kakovost gostinske ponudbe.

Med dvanajstimi gostinci, ki so od Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije prejeli priznanje za kakovost gostinske ponudbe, je bila tudi znana gostinka iz brežiške občine, ga. Ivanka Kocjan. V spremstvu svojih zaposlenih, s katerimi skupaj soustvarja uspešno zgodbo podjetja Gostilna in prenočišče Kocjan iz Stare vasi na Bizeljskem, je na odru restavracije hotela Slovenija, zasluženo prejela prej omenjeno priznanje. Dogajanje je zaključilo posebno kulinarično doživetje, ki so ga pripravili Janez Bratovž JB (eden najprepoznavnejših slovenskih kuharskih mojstrov) in mladi kuharji v sodelovanju z restavracijo hotela.

Gostilna Kocjan ima dolgo tradicijo, in sicer od leta 1982. Skozi leta se je spreminjala in danes je to prenovljena gostilna, ki sprejme do 300 ljudi. Zadnja leta so v gostilni Kocjan na voljo tudi prenočišča ter konferenčna dvorana za raznovrstne predstavitve ali seminarje.

Gostilno Kocjan odlikuje osebni pristop, okusno pripravljena domača hrana s surovinami in dobrimi vini od lokalnih pridelovalcev in znanih domačih vinarjev, prijazna postrežba ter  prijetno vzdušje, ki spravi v dobro voljo vsakogar.

Ob vseh prejetih priznanjih, ki so potrditev truda in dela kolektiva gostilne Kocjan, jim iz brežiške obrtno-podjetniške zbornice, želimo še naprej uspešno poslovanje, predvsem pa zadovoljnih gostov.

Slavica Kostevc (Območna obrtno-podjetniška zbornica Brežice)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava