Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal

3.12.2018 | 13:10

Jernej Kozan navdušil hrvaško publiko, a finala ni dočakal

Včeraj je na hrvaški televiziji potekal polfinalni izbor Supertalenta, hrvaške različice Talentov, kjer se je s čustvenim nastopom predstavil tudi slovenski plesalec Jernej Kozan.

Jernej Kozan je včeraj hrvaške gledalce več kot navdušil s svojimi edinstvenimi in čustvenimi gibi, ki jih je pripravil na polfinalnem odru. Vseeno pa mu preboj v finalni večer ni uspel, po glasovih občinstva se je namreč uvrstil na četrto mesto, a si vseeno zagotovil spoštovanje med hrvaško publiko in člani žirije.

Po njegovem nastopu so ga čakale stoječe ovacije, tudi s strani članov žirije, Martine Tomčić, Maje Šuput, Janka Popovića Volarića in Davorja Bilmana. "Ne morem si predstavljati, da lahko to nekdo naredi, ampak ti je uspelo. Videli smo že nekaj odličnih plesalcev, ampak česa takega ni še nikomur uspelo, da bi lahko svoja čustva in zgodbo predstavil skozi ples. Neverjeten si v tem, kar počneš," je po Jernejevem nastopu povedal Janko. "Ni mi jasno, kako lahko to narediš s telesom. Meni preprosto ne gre. V mili sekundi, narediš toliko gibov ... Kako narediš koreografijo," je zanimalo Majo Šuput. Jernej pa ji je odgovoril, da je vse improvizacija, čemu Maja ni mogla verjeti, zato je poudarila, da se ji to zdi nadnaravno in da je nad pokazanim navdušena.

Po glasovih občinstva se je sicer direktno v finale uvrstil Denis Barta, ki je navdušil tudi s svojo zgodbo. Denis se je namreč rodil v šestem mesecu nosečnosti, je slep, ima epilepsijo in je avtist. Žirija pa se je med navijaško skupino Lana in pevko Eleno Brnić odločila za slednjo in ji tako omogočila nastop na finalnem večeru. Jernej je po koncu tekmovanja sporočil, da se je uvrstil na četrto mesto, za kar mu moramo čestitati. So pa številni komentatorji na družbenih omrežjih že izkazali navdušenje nad njegovim talentom, a so že pred razglasitvijo rezultatov poudarili, da se mu verjetno v finale ne bo uspelo uvrstiti, saj bodo tja odšli pevci ali pa navijaška skupina, ki ima zaradi številčnosti zelo veliko podporo. "Odličen je, škoda, ker se ne bo uvrstil naprej, ker ni pevec," je bil recimo eden izmed komentarjev.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava