VIDEO: Nina Pušlar v intimni zgodbi

19.11.2018 | 12:40

VIDEO: Nina Pušlar v intimni zgodbi
VIDEO: Nina Pušlar v intimni zgodbi

Na radijskih postajah se že vrti nova pesem Za naju, za katero pa je Nina že posnela videospot, ki ga je režiral Marc Jacob Cavazza. V intimni zgodbi, ki so jo posneli v prikupnem ljubljanskem stanovanju, spremljamo Nino čez cel dan, tako kot skladba pa je tudi video nabit s pozitivno energijo: »Tokrat sem se odločila za malo drugačen spot, s kančkom retro pridiha skozi sliko, montažo in samo scenografijo. Pravzaprav smo se vrnili nazaj k osnovam, tako z zgodbo, kot s sliko,« povzame estetiko videa pevka, ki ima v zgodbi tudi osrednjo vlogo.

Spot je posnela s svežo ekipo mladih filmarjev. Režijo je vodil Mark Jacob, najmlajši član ustvarjalne dinastije Cavazza, pri delu pa so mu pomagali Matej Simčič, Miha Belcijan in Bor Kiswarday - ekipa mladih ustvarjalcev, ki je že ustvarila nekaj spotov na hip hop sceni: »Prvič smo sodelovali in za nami je super snemanje. Rada delam z mladimi ustvarjalci, ker je sveža in neobremenjena energija vedno dobrodošla.«

 Nina se sicer te dni že pripravlja tudi na serijo prazničnih nastopov, ki jo bo začela 1. decembra s svojim prvim samostojnim koncertom v ljubljanski Cvetličarni, kjer bo z bendom zapela vse hite, ki jih je ustvarila v trinajstih letih od zmage na Bitki talentov, seveda pa ne bo manjkala tudi najnovejša skladba Za naju.

svet24/odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava