VIDEO: DMP z Astronavtom v glasbeno medzvezdje

1.11.2018 | 12:00

VIDEO: DMP z Astronavtom v glasbeno medzvezdje
VIDEO: DMP z Astronavtom v glasbeno medzvezdje
VIDEO: DMP z Astronavtom v glasbeno medzvezdje

DMP - Društvo mrtvih pesnikov, glasbena zasedba iz Novega mesta, v prostrana vesolja pošilja novi single, ki je hkrati naslovna skladba 8. studijskega albuma Astronavt, in videospot, posnet na Nizozemskem.

Pesniki v prvi polovici novembra napovedujejo še drugi singel Padalo za strah s spremljajočim videospotom ter izid osmega studijskega albuma skupine Društvo mrtvih pesnikov. Na njem pa so skladbe, ki utegnejo preživeti tukajšnji čas in preseči tuzemski prostor. Novi album prinaša tudi predrugačeno zvočno podobo benda. Glasbeni izraz je bolj neposreden, bend pa krmari med tršimi zvoki, akustičnimi napevi in nenazadnje prepoznavnimi intimnimi skladbami, ki so zaščitni znak skupine.

Na albumu bosta tudi že izdana singla, Tinta in pero in Čip.

Premierni koncert Astronavt

DMP obljubljajo premierno predstavitev album in novih pesmi 21. novembra ob 20:00 CET v Siti teatru v Ljubljani (SI, Evropa, Zemlja, Rimska cesta).

Na koncertu bodo predstavljene nove skladbe in potencialne uspešnice z novega albuma.

Obiskovalci bodo doživeli celostno koncertno izkušnjo DMP, saj bodo ob predstavitvi skladb z novega albuma lahko uživali tudi ob uspešnicah Ti si vse, Nebo nad Berlinom, Komu zvoni, 25 in drugih.

DMP INFO

Galerija

_ddmp (1)
_ddmp (2)
_ddmp (3)
_ddmp (4)
_ddmp (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava