VIDEO: Melania Trump: ''Ko bi res videli, kaj govorijo o meni ..."

12.10.2018 | 14:00

VIDEO: Melania Trump: ''Ko bi res videli, kaj govorijo o meni ..."

Prva dama ZDA Melania Trump je v svojem prvem resnejšem intervjuju, odkar je na položaju, povedala, da se počuti kot največja tarča nasilništva na svetu, in med drugim tudi menila, da njen mož Donald Trump ne more učinkovito vladati, ker je v Beli hiši veliko ljudi, ki jim ne gre zaupati.

Intervju je uspela dobiti televizija ABC med turnejo Trumpove po Afriki in bo prikazan šele v soboto zgodaj zjutraj po srednjeevropskem času, vendar pa ABC že mami gledalce z objavo posameznih odlomkov.

Melania Trump govori o svoji pobudi Bodi najboljši, ki je namenjena izobraževanju otrok glede nasilništva in sploh obnašanja na spletu ter po družbenih medijih. Ob tem sama od sebe pripomni, da je največja tarča nasilništva na svetu in novinar Tom Llamas je menil, da ni dobro slišal, ter jo je vprašal še enkrat.

Prva dama ZDA je potem odgovorila, da "je morda ena od njih", in dodala: "Če bi res videl, kaj govorijo o meni." Na vprašanje o primerih nasilništva nad prvo damo ZDA je njena tiskovna predstavnica Stephanie Grisham spomnila na kritične opazke o tem, kako se oblači, norčevanje iz njenega naglasa, kritike pa so letele tudi na njeno pobudo Bodi najboljši.

Melania Trump je dvigala obrvi tudi v Keniji, ko si je dala na glavo belo čelado v slogu nekdanjih belih kolonialnih gospodarjev kontinenta. Vprašanja o tem je zavrnila z željo, da bi se ljudje bolj osredotočili na to, kar dela, in ne na to, kako se oblači.

Daljši intervju zadeva tudi druge teme, med njimi Trumpove spolne škandale, debato okrog spolnih napadov na ženske in podobno, kar bo objavljeno v soboto. ABC pa je že dala v objavo tudi del pogovora, ko Melania Trump pove, da določenim ljudem v Beli hiši ne zaupa.

Na vprašanje, ali ima vpliv na to, koga bo Trump zaposlil, je prva dama z nasmehom odvrnila, da si tega lahko morda le želi. "Dam mu moj odkrit nasvet, povem mu svoje odkrito mnenje, on pa se potem odloči po svoje," je povedala.

sta

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava