Kostanjev piknik z motoristi za naše Sončke

12.10.2018 | 13:30

Kostanjev piknik z motoristi za naše Sončke
Kostanjev piknik z motoristi za naše Sončke
Kostanjev piknik z motoristi za naše Sončke

Društvo Sonček Posavje in Društvo ljubiteljev motorjev Matija Gubec sta v soboto, 6. oktobra, ob svetovnem dnevu cerebralne paralize, na igrišču v Spodnjem Starem Gradu izvedla tradicionalni kostanjev piknik. Namen druženja je bil predstaviti se še širši javnosti, saj je svetovni dan cerebralne paralize družbeno gibanje, katerega cilj je širše predstaviti to možgansko okvaro, spregovoriti o njej in se zavzemati za takšno skupnost, ki jo bo sprejemala brez predsodkov. Vizija gibanja je vsakomur s cerebralno paralizo zagotoviti enake pravice, dostopnost in enake možnosti, kot jih imajo ostali zdravi ljudje. Ob tej priložnosti smo opozorili na nujnost odpravljanja razlik med vsakodnevnimi okoliščinami in realnimi zmožnostmi oseb, ki živijo s posledicami cerebralne paralize.

Druženje je bilo popestreno z nastopom kaskaderja Dejana Špoljarja z ekipo, Društvom mažoretk iz Dobove, glasbeno skupino BB -Thing, Duom Platin in glasbenim nastopom članic društva Sonček Posavje Monike Planinc in Viktorije Hruševar.

Društvo Sonček Posavje se zahvaljuje tako Društvu ljubiteljev motorjev Matija Gubec, maskoti policistu Leonu, Športnemu društvu Društvu Dolenja vas, prav tako Baru na igrišču, vaščanom in članom društev za prinesene sladke dobrote, skratka vsem, ki so nam za to prireditev pristopili na pomoč pri organizaciji s sodelovanjem, nas finančno podprli, se z nami družili, tako da smo skupaj preživeli čudovit nepozaben dan.

Anton Hruševar - Društvo sonček Posavje

Galerija

_zzzzab (1)
_zzzzab (10)
_zzzzab (11)
_zzzzab (12)
_zzzzab (13)
_zzzzab (14)
_zzzzab (15)
_zzzzab (16)
_zzzzab (17)
_zzzzab (18)
_zzzzab (19)
_zzzzab (2)
_zzzzab (20)
_zzzzab (21)
_zzzzab (22)
_zzzzab (23)
_zzzzab (24)
_zzzzab (3)
_zzzzab (4)
_zzzzab (5)
_zzzzab (6)
_zzzzab (7)
_zzzzab (8)
_zzzzab (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava