Alpska smučarka pred kamero v Liscinem perilu

10.10.2018 | 13:00

Alpska smučarka pred kamero v Liscinem perilu
Alpska smučarka pred kamero v Liscinem perilu

Simpatična smučarka Ana Bucik se intenzivno pripravlja na tekmovalno sezono. Med treningi v Italiji, Argentini, Ameriki in še kje pa se je ustavila tudi v Sloveniji, kjer je zopet sodelovala z Lisco.

Ujeli smo jo med sproščujočo vadbo v novem skateparku v Ljubljani, kjer je testirala tudi najnovejšo linijo športnega perila Cheek by Lisca Miss Sporty. Trenutno najboljša slovenska slalomistka pravi: »V športnih oblačilih preživim večino svojega časa, zato je zame izredno pomembno, da je perilo funkcionalno in tudi udobno.« Aktivno perilo Cheek by Lisca vlago odvaja od kože navzven in zagotavlja suh in prijeten občutek ves čas vadbe. Modeli so zasnovani tako, da prsi čvrsto zadržijo na mestu tudi med večjimi napori. Hkrati pa Miss Sporty poskrbi za atraktivno, sodobno in trendovsko podobo, v kateri se počutimo še bolj samozavestno.

Sicer pa smučarka v natrpanem urniku ceni tudi kakšen dan ali vsaj uro oddiha. »Velikokrat se znajdem v situaciji, ko imam ogromno obveznosti in premalo časa. Takrat se začneta organizacija in ugotavljanje, kako čim bolje izkoristiti vsako minuto dneva. Vedno pa poskušam čez dan poleg treningov in vseh obveznosti najti kakšno uro zase, ko se lahko sprostim in si naberem energijo za naprej,« pravi Ana.

Kako se počuti sproščena Ana v športnem perilu Cheek by Lisca Miss Sporty, pa naj povedo fotografije.

B. P.

Galerija

_zzana (1)
_zzana (2)
_zzana (3)
_zzana (4)
_zzana (5)
_zzana (6)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava