Nuša Derenda nadaljuje glasbeni podvig ob 20. obletnici kariere

24.9.2018 | 08:50

Nuša Derenda nadaljuje glasbeni podvig ob 20. obletnici kariere

Nuša Derenda še vedno niza koncert za koncertom. Ob svoji 20. obletnici solo glasbene kariere si je zadala izpeljati 20 velikih koncertov.

Koncertni pohod je začela v Brežicah, kjer je razprodala kar štiri koncerte zapored. Eden izmed večjih mejnikov v njeni drzni glasbeni zgodbi je bil tudi razprodan koncert v Cankarjevem domu, kjer je Nuša priredila pravi pevsko glasbeni spektakel, obiskovalci pa niso uživali samo v njenih velikih hitih, temveč je pevka poskrbela tudi za pravi cabaret šov, zapela duet s svojim sinom Matevžem, s Frenkom na harmoniki pa popestrila koncert, ki je bil razprodan že nekaj tednov prej, celo z nekaj domačimi vižami. Vse je bilo načrtovano do najmanjšega detajla, scena je bila naravnost paša za oči, orkester RTV Slovenija paša za ušesa, vsi prisotni pa so Nuši in njenemu posebnemu gostu g. Mojmirju Sepetu, Mojzesu, namenili gromozanske stoječe ovacije. Sledili so še koncerti v Žički kartuziji, Krškem, Škofji Loki in drugod.

Zdaj pa se Nuša pripravlja še na zadnji sklop koncertom pred velikim finalom, ki bo konec leta. Tako jo boste lahko oktobra zasledili v Mariboru, Prevaljah, Tržiču, v začetku novembra pa v Murski Soboti. Kmalu pa vam bomo razkrili še zadnji del njene koncertne turneje in kaj kmalu tudi novo pesem in videospot.

K. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava