namig za premik

Koncert Tony Cetinski, KCK

22.9.2018 | 22:00

KCK odpira novo koncertno sezono z velikim koncertom Tonya Cetinskega, enim najboljših hrvaških pop pevcev in izvajalcev!

“Umirem 100 puta dnevno”, “Blago onom, ko te ima”, “Kad žena zavoli”, “23. prosinac”, “Nek te zagrli netko sretniji”, “Čovjek od leda”, “Žena nad ženama”, “Ako to se zove ljubav”, “Ja sam zaljubljen”, … novi singl »Kao u snu«!

Ali potrebujete še kak razlog več za nepozaben večer, poln hitov, dobre glasbe in odlične interpretacije enega najboljših hrvaških pop vokalistov Tonya Cetinskega?

Tony je začel pri 15. letih in je od 17. leta dalje aktivno nastopal pri mnogih lokalnih skupinah, Njegov najljubši inštrument je klavir, igra pa tudi bobne in kitaro. 1991. se je iz rodnega Rovinja preselil v Zagreb, kjer je začel s samostojno profesionalno kariero.Leta 1994 je predstavljal Hrvaško na izboru za pesem Evrovizije s pesmijo »Nek’ ti bude ljubav sva«. Po starem očetu je slovenskega rodu iz Kostela oz. Banja Loke oz. Novih sel.

Tony je poleg številnih posnetih plošč in še več uspešnicah, sodeloval tudi z mnogimi priznanimi hrvaškimi in svetovnimi glasbenimi zvezdami kova Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe, pop ikona Michael Bolton. Koncert, ki ga enostavno ne smete zamuditi!

Vstopnice v prodaji od 11.7.2018 dalje na blagajni KCK Kulturni center Kočevje in na mojekarte.si.

Cena v predprodaji: 22 €

Cena na dan koncerta: 25 €

‹ nazaj