90 let Lidije Saje iz Črnomlja

6.9.2018 | 14:25

90 let Lidije Saje iz Črnomlja

V mesecu juliju je 90. rojstni dan praznovala Lidija Saje iz Črnomlja. Visok jubilej je praznovala v krogu svoje družine. Vse lepo in veliko zdravja smo ji zaželeli podžupan in predsednik DU Črnomelj Štefan Misja s predstavniki DU, predstavniki OZRK in KORK Heroja Starihe Črnomelj in predstavniki OO in KO ZB Črnomelj. Lepe želje pa so ji izrekle tudi predstavnice DUP iz Ljubljane. Dan so ji s petjem polepšale sostanovalke DSO Črnomelj.

Ob jubileju so jo obiskali tudi člani PZ DU Metlika, katerega je slavljenka vodila 10 let. Zapeli so njej najljubše pesmi. Vidno ganjena je tudi pela z njimi. Obiska je bila zelo vesela. Obljubili smo ji, da jo še obiščemo.

V imenu vseh - OZ RK Črnomelj

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

8.9.2018Oceni vl 

Prijazna oseba, uspešna učiteljica, aktvina v obšolskih dejavnostih in izven Lepi spomini so privreli ob pogledu na njeno strumno držo med znanci, člani društev in predstavniki občine na fotografiji, ki so ji čestitali k visokemu jubileju. Še naprej tovarišici Lidiji želimo znanci in prijatelji vse dobro in dosti let v naši sredini, saj nismo pozabili kako je zaznamovala naše otroke z znanjem in pravimi pogledi na svet.(vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava