Jasna Kuljaj ima raje zidanice; kaj o njej pravi njen bivši šef ...

2.9.2018 | 14:50

Jasna in Domen sta se zelo hitro ujela in že na prvih vajah poskrbela za nalezljivo hudomušno energijo.                                                     Foto: M24/Marko Vavpotič

Jasna in Domen sta se zelo hitro ujela in že na prvih vajah poskrbela za nalezljivo hudomušno energijo. Foto: M24/Marko Vavpotič

Kuljajeva je v lokale pogosteje hodila pred materinstvom, najbolj pa  uživa, če jo didžej najde z glasbo – prisega na tisto iz 90. let  prejšnjega stoletja. Foto: M24/Marko Vavpotič

Kuljajeva je v lokale pogosteje hodila pred materinstvom, najbolj pa uživa, če jo didžej najde z glasbo – prisega na tisto iz 90. let prejšnjega stoletja. Foto: M24/Marko Vavpotič

Jasna in Domen bosta združila moči pri vodenju resničnostnega šova. Foto: Planet TV

Jasna in Domen bosta združila moči pri vodenju resničnostnega šova. Foto: Planet TV

Naša ekipa se je odpravila na uradno zabavo ob začetku nove sezone resničnostnega šova Bar. Na zabavi smo ujeli tudi voditeljski par, Domna Kumra in Jasno Kuljaj, ki sta samo za nas spregovorila o tem, kaj je njima pri različnih barih najbolj pomembno, ob tem pa nam je simpatična Jasna razkrila, da sama raje zavije v zidanico.

V spodnjem videoposnetku preverite, zakaj.

Sicer pa, medtem ko je Jasna stara znanka z malih ekranov, smo Domna do zdaj na njih videvali le občasno, pa še to pretežno v vlogi glasbenika.

Zdaj pa bosta torej oba obula voditeljske čevlje in v njih nagovarjala gledalce resničnostnega šova. Domen je svojo novo vlogo vzel zelo resno.

Kako sta se ujela?
Domen Kumer: Fantastično! Jaz sem Jasno prej poznal iz oddaj, ki jih je vodila. V kar nekaj teh sem tudi jaz gostoval. Za zdaj imam o njej fantastično mnenje in verjamem, da se bo to samo še izboljševalo, čeprav ne vem, kako se sploh še lahko izboljša.

Jasna Kuljaj: Baje je šel Domen k mojemu bivšemu šefu Jožetu Potrebuješu v Gabrje pri Dobrovi in se je pozanimal o vsem, kar zna doživeti z mano. Torej – on se je tega projekta lotil resno.

Domen Kumer: Res je. Naučil sem se ga tudi oponašati, če slučajno ne bi vžgal moj pristop. To bomo enkrat poskusili.

Jasna Kuljaj: Mene na tej točki bolj zanima, kaj ti je Jože povedal.

Domen Kumer: Jože mi je o tebi povedal same lepe stvari. Rekel mi je, da me zagotovo čaka eno prijetno sodelovanje z eno še bolj prijetno osebo.

Jasna Kuljaj: To me preseneča ... Z Jožetom imava bogato zgodovino z vrhunci in padci ... To, kar si zdaj povedal, mi daje vedeti, da je velik človek.

Domen Kumer: On? Saj je vendar Jože Potrebuješ.

Prej se nista osebno poznala. Kaj vaju je zdaj, ko sta se spoznala, najbolj presenetilo drug pri drugem?
Domen Kumer: Najbolj me je fasciniralo to, da sva se tako zelo dobro ujela. Moram tudi reči, da je Jasni čas zelo pisan na kožo in da ji ne pušča sledi.

Jasna Kuljaj: Vidim, da so te minute, ki sem jih vložila v Domna danes pred srečanjem, pravkar obrodile sadove. (smeh)

Jasna, tebe smo vajeni z malih ekranov, tebe, Domen, pa v voditeljski vlogi še nismo videli. Zakaj si se sploh odločil sprejeti ta izziv?
Domen Kumer: Povabili so me k temu projektu. In ko so mi predstavili, da obstaja možnost, da bi to delal z Jasno, sem bil seveda takoj za. 

Kaj pričakujeta od tekmovalcev?
Jasna Kuljaj: Jaz si želim, da bi bili to zanimivi ljudje z neko svojo vizijo. Nima smisla, da se prijaviš v resničnostni šov samo zaradi slave ... 

Domen Kumer: Moraš imeti tudi cilje ...

Jasna Kuljaj: … in ti cilji morajo biti širši kot pojaviti se in pokazati se. Dobro je, če pri sebi doma razmislijo, kako bi lahko to še drugače unovčili.

Nagrada je 50.000 evrov. Če bi jo vidva osvojila, kaj bi naredila z denarjem?
Jasna Kuljaj: Kupila bi si stanovanje v Mariboru ... 

Domen Kumer: Za to dobiš eno fantastično garsonjero.

Jasna Kuljaj: Ni res, če sem jaz za 40.000 dobila enosobno stanovanje ...

Domen Kumer: Rekel sem fantastično ...

Jasna Kuljaj: Res je, moje nima dvigala in balkona, tako da se strinjam.

Zakaj bi si tam kupila še eno stanovanje?
Jasna Kuljaj: Jaz imam iskreno rada Štajersko. Tam se vedno super počutim.

Dobro, ampak kaj bi z dvema stanovanjema?
Domen Kumer: Jasna ima za zdaj enega otroka – nikoli ne veš, mogoče bo imela še kakšnega in mora poskrbeti za otroke ...

Jasna Kuljaj: Ne, ne, ne, tu pa moram posredovati. Meni ni v življenju nihče ničesar dal in tudi moji otroci si bodo morali svoja prebivališča zagotoviti sami. Jaz ne razmišljam tako dolgoročno. Za zdaj razmišljam samo o tem, da ko bom šla na Štajersko, ko me bo Domen povabil, bom morala po neki čagi nekje prespati in jaz želim, da je za to poskrbljeno.

Domen, kaj pa bi ti naredil s 50.000 evri?
Domen Kumer: Ker sem že dal glavno nagrado za mojo prvo zmago na Melodijah morja in sonca leta 2005, ki sem jo osvojil s pesmijo Do Portoroža, v dobrodelne namene društvu Sonček – takrat je bilo to slabih 10.000 evrov –, bi del denarja ponovno podaril v humanitarne namene, saj se mi to zdi zelo lepo ...

Jasna Kuljaj: Vau, tega nisem vedela. In zdaj si mi še bolj všeč ...

Domen Kumer: En del bi dal v humanitarne namene, preostalega pa bi namensko porabil. Denarja je vedno premalo. Jaz živim relativno skromno, ampak denarja je vedno premalo. Položnice »vagamo« na kilograme …

Svet 24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava