Po zelo burni ločitvi spet kar žari

30.7.2018 | 13:45

S hčerko Kiaro se odlično razumeta in sta »BFF«, kot temu danes pravijo najstniki. Foto: Osebni arhiv

S hčerko Kiaro se odlično razumeta in sta »BFF«, kot temu danes pravijo najstniki. Foto: Osebni arhiv

Boris je njena sorodna duša in velika podpora.                                                     Foto: Osebni arhiv

Boris je njena sorodna duša in velika podpora. Foto: Osebni arhiv

Takole s svojim Borisom Timom uživa na morju. Fotografija je nastala nad mestom Lubenice na Cresu. Foto: Osebni arhiv

Takole s svojim Borisom Timom uživa na morju. Fotografija je nastala nad mestom Lubenice na Cresu. Foto: Osebni arhiv

Žana Povše je zadovoljna kot že dolgo ne. Pred časom se je ločila, oktobra lani pa je v njeno življenje prišel nov moški – postavni violinist Boris Tim. Njenega novega izbranca je lepo sprejela tudi njena 10-letna hči Kiara.

Žana je v Borisu našla sorodno dušo, saj je z njim srečna, zadovoljna ter zaljubljena do ušes in še čez. »Res mi je lepo. Zdi se, kot da se je v mojem življenju vse postavilo na svoje mesto. Zdaj sem pomirjena, delam, čas preživljam s Kiaro in sem ljubljena,« je dejala Žana in dodala, da preživlja delovno, obenem pa tudi zelo lepo poletje. »Veliko nastopam z glasbeno skupino Diane in Simona iz zasedbe Platin, s katero nastopam predvsem po tujini, začela sem delati tudi kot DJ. Veliko časa pa preživim v novem studiu, ki sva si ga z Borisom uredila doma v osrčju Savinjske doline, v Žalcu. Čim več prostega časa pa seveda namenim Kiari. Zrasla je v pravo mlado damo,« je zadovoljna pevka, ki smo jo ujeli ravno med dopustom na otoku Cresu.

MALO DELA, MALO ODDIHA

Žana pravi, da bo njeno dopustovanje povezano z delom, saj bo večino poletja delala tako v tujini kot tudi pri nas. »Večkrat bom na hrvaški obali, tako da bom združila prijetno s koristnim. Tudi Kiara rada potuje z mano, saj se nama tako pripetijo razne zanimive dogodivščine, ki jih nikoli ne bova pozabili. Zelo srečni sva, še najbolj seveda, kadar sva skupaj. Življenje se mi je po ločitvi zelo lepo uredilo. Nič stresa in skrbi. Spet sem kreativna in polna delavnega elana, zato lahko končno dokončam album, ki ga delam že kar nekaj let,« je razkrila svoje načrte za bližnjo prihodnost. Pri tem je Boris njena najtesnejša podpora. Skupaj ustvarjata in kujeta načrte, kako naprej. Idej jima zlepa ne zmanjka, tako da bodo njuni oboževalci nedvomno prišli na svoj račun, ko bodo poslušali njune nove skladbe.

Svet 24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

30.7.2018+14     + (15)     – (1)     Oceni Franci D 

Pa res nimate kaj pametnejšega pisat.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava