Slaba napoved prestavila topliško srečanje

20.7.2018 | 09:00

Na enem minulih srečanj (foto:arhiv; P. Ž.)

Na enem minulih srečanj (foto:arhiv; P. Ž.)

Dobrodelna, nevladna, neprofitna in nepolitična ustanova Anin sklad, ki povezuje družine z več otroki, je želela v nedeljo, 22. julija 2018, v Dolenjskih Toplicah pripraviti tradicionalno poletno srečanje družin. Namenjeno je druženju z dobrotniki ter med družinami, pa tudi izmenjavi izkušenj. Zaradi napovedanega slabega vremena smo se zato, ker je srečanje namenjeno druženju na prostem in zunaj v bazenu, odločili, da srečanje ODPOVEMO. O novem terminu vas bomo obvestili. 

Srečanje je bilo sicer predvideno kot nadaljevanje praznovanja 20-letnice ustanove, ki bo vrh doseglo, 3. novembra s sveto mašo in priložnostnim koncertom. 

Ustanova Anin sklad si že od leta 1998 prizadeva pomagati družinam z več otroki pri premagovanju težav, čeprav so naše finančne možnosti v zadnjih mesecih zelo omejene. Pomagamo na različne načine, kot so svetovanja, iskanje zaposlitev, urejanje zadev s področja socialno-varstvenih pravic in podobno.

Družinam z več otroki lahko pomagate tudi z nakazili: Ustanova Anin sklad, Poljanska 6, Ljubljana - BIC banke prejemnika: KBMASI2X - IBAN: SI56 0430 2000 3334 262 - Koda namena: CHAR - Namen: Pomoč družinam z več otroki.

Marija Šterbenc, predsednica uprave Ustanove Anin sklad

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava